U trendu

Radno vreme pijaca za uskršnje i prvomajske praznike

BEOGRAD – Beogradske pijace imaće prilagođeno radno vreme tokom uskrÅ¡njih i prvomajskih praznika, dok će u petak i subotu, 26. i 27. aprila, kao i u sredu i četvrtak, 1. i 2. maja, raditi uobičajeno, saopÅ¡teno je iz „Gradskih pijaca“.

Zelene pijace na Vaskrs, u nedelju, 28. aprila, neće raditi, osim pijaca „Zemun“, „DuÅ¡anovac“, „Banovo brdo“, „Bele vode“, „Gornja varoÅ¡“ i „Palilula“, koje će raditi od 6 do 13 sati.

U ponedelja, 29. aprila, sve zelene pijace će raditi skraćeno, od 6 do 13 sati.

GaraÅŸa na pijaci „Zeleni venac“ za Vaskrs neće raditi, dok će ostalih dana raditi uobičajeno, od 6 do 21 cas.

Otvoreni trÅŸni centar Novi Beograd, popularni „Buvljak“ neće raditi 28. i 29. aprila, a ostalih dana radiće u uobicajenom radnom vremenu, od 8 do 20 sati.

Na pijaci „DuÅ¡anovac“ prodaja iz vozila neće biti vrÅ¡ena 28. aprila, dok će ostalih dana taj deo pijace raditi uobičajeno od 22 do 6 sati.

Parking na pijaci „DuÅ¡anovac“ radiće 28. aprila od 7 do 19 sati.

„Pijaca za promet starih stvari i robe sa greÅ¡kom – Miljakovac“ nece raditi 28. i 29. aprila, dok će ostalih dana raditi od 6 do 19 casova.

TrÅŸni centar „Krnjaca“ – cvetna pijaca neće raditi 28. aprila, dok će ostalih dana raditi uobičajeno od 11 do 8 sati narednog dana.

Za vreme uskrÅ¡njih i prvomajskih praznika, parking na pijaci „Zemun“ radiće u redovnom poslovnom radnom vremenu od 00 do 24 sata.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.