U trendu

Saobraćaj umeren, čekanja na našoj granici 30 minuta

Prema najnovijim podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 30 minuta, saopstio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Na važnijim putnim pravcima saobraćaj je trenutno umerenog inteziteta i odvija se bez zastoja.

Nalazimo se u periodu letnjih godišnjih odmora kada se dosta putuje i kada je pojačan intezitet saobraćaja, pa i pored povoljnih vremenskih uslova potrebna je puna opreznost u vožnji, naveo je AMS S.

Kako ponovo ulazimo u period sa temperaturama koje će se, prema rečima meteorologa, u najtoplijem delu dana kretati između 32. i 36. podeoka, potrebno je praviti češće odmore u vožnji i koristiti vodu za osveženje.

NAJAVE I NAJAKTUELNIJE IZMENE U SAOBRAĆAJU

Od 08.07.2017.godine do 31.08.2017.godine, doći će do izmene režima saobraćaja usled radova na pojačanom održavanju kolovoza na državnom putu II A reda broj 222, deonica Svrljig-Kalna, od izlaza iz naseljenog mesta Crnojevića prema Perišu. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom opremom i signalizacijom.

Od 06.07.2017.godine od 07.00 časova do 07.07.2017.godine do 07.00 časova, izvodiće se radovi na sanaciji oštećenog kolovoza na delu državnog puta I A reda broj 1, na deonici od petlje Kolari do petlje Vodanj, u voznoj saobraćajnoj traci smera Niš-Beograd.

Za vreme izvođenja radova celokupan saobraćaj iz smera Niša ka Beogradu je preusmeren u preticajnu saobraćajnu traku u zoni izvođenja navedenih radova.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.