U trendu

Slabovidi atletičar ubio suprugu u Subotici, užas najavio na Fejsbuku!

Subotička policija uhapsila je 28-godišnjeg Miloša Čodanovića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo. Osumnjičeni je na Fejsbuku neposredno pre tragedije svojim izjavama slutio na crno…

Osumnjičeni se tereti da je, nakon kraće svađe, svojoj bivšoj supruzi naneo povrede nožem, od kojih je ona preminula u Opštoj bolnici u Subotici.

Kako saznaje subotica.com, za ubistvo se tereti slabovidi bacač kugle Miloš Čodanović (28), državni i pokrajinski prvak u ovoj atletskoj disciplini. Zbog čega je on nasrnuo nesrećnu Moniku Ikotić (44) još uvek se ne zna.

Pojedini njihovi poznanici nisu želeli da komentarišu tragediju, koju je Čodanović, po svemu sudeći najavljivao na svom Fejsbuk profilu.

– Sve velike ljubavi imaju tužan kraj pa moja neću biti sa vama više samo da bude srećna Monika Ikotić zbogom… Molim najbolje drugare da ne puste suzu na mom grobu, pesmom da me isprate – neke su od objava koje je Čodanović pisao noć uoči strašne tragedije.

U Opštoj bolnici rečeno nam je da je žena, bez znakova života u pratnji lekara kolima Hitne pomoći dovežena u bolnicu u 9.32 časova.

– U toku je bila reanimacija koju je počela ekipa Hitne pomoći, koja nam je rekla da je pacijentkinju muž napao nožem i naneo više ubodnih rana u predelu leve šake, leve podlaktice i leve nadlaktice, leve dojke – kažu u Opštoj bolnici.

– Imala je vidljiv dubok rez ispod potiljka koji se pružao se do kičmenog studa. Urađena je reanimacija i preduzete su sve mere, ali nažalost, smrt je nastupila posle dvadesetak minuta.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, po nalogu višeg javnog tužioca, kome će biti doveden na saslušanje, u zakonskom roku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.