najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Tokom vikenda prvi talas pojačanog saobraćaja ka turističkim mestima

Na putevima Srbije saobraćaj je umerenog intenziteta, ali se ovog vikenda očekuje prvi talas i veći broj vozila ka letnjim turističkim mestima, posebno na glavnim putnim pravcima koji vode do Egejskog, Crnog i Jadranskog mora, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Prema podacima Uprave Granične policije zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima su do 30 minuta.

Danas će na državnom putu I A reda broj 1 biti izmenjen režim saobraćaja između petlje “Vrčin” i petlje “Tranšped”, u smeru Niš-Beograd, od 07 do 19 časova.

U toku je redovno održavanje auto-puta E-75 – Obilaznica oko Beograda, na petlji Orlovača, u pravcu Ostružnica-Straževica.

Auto-put E-75 je zbor radova sužen na deonici na “Begaljičkom brdu” u  smeru Niš-Beograd, zatim od petlje “Mali Požarevac” do petlje “Dobanovci”.

Zbog radova na obilaznici oko Beograda, auto-put je sužen kod petlje Batajnica u dužini od 4,3 kilometra.

Auto-put E-75 je sužen i u blizini naselja “Džep”, između Leskovca i Vranja, gde se saobraćaj se reguliše uz pomoć semafora.

Saobraćaj je sa auto-puta usmeren na paralelni put kod Grdelice, kao i kod mesta Gramađe, na deonici Vladičin Han-Vranje.

Auto-put E-75 je zbog radova sužen u zoni petlje “Subotica jug”, u smeru ka granici Mađarske.

AMSS upozorava da su planirani radovi na više mesta na putevima na prelazima preko magistralne pruge Beograd-Mladenovac-Niš-Preševo-granica Makedonije.

Radova ima i na putevima Petrovaradin-Irig, Pančevo-Zrenjanin, Obrenovac-Ub, Zaječar-Lubnica-Boljevac, Boljevac-Rtanj-Soko Banja, Bogovađa-Mionica, Kosjerić-Požega, Divljaka-Ivanjica, Užice-Kostojevići-Rogačica-Okletac, Kruševac–Razbojna, Bosilegrad-Ribarci-granica Srbije i Makedonije.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike