U trendu

U Beču predstavljen časopis „Diplomacy + Commerce Austria“

BEČ – U rezidenciji ambasadora Velike Britanije u Beču promovisan je novi časopis „Diplomacy & Commerce Austria“, koji nakon izdanja za Srbiju i za Hrvatsku, Color Media Communications sada priprema za austrijsko tržište i to u saradnji sa britanskim Economistom.

Prijemu su prisustvovale mnoge ličnosti javnog, privrednog i kulturnog života Austrije, kao i predstavnici diplomatskog kora, među kojima I ambasador Srbije Nebojša Rodić.

Ukazujući na značaj slobode štampe u njenoj zemlji, Neis Džons, zamenica ambasadora Velike Britanije u Austriji, obavestila je prisutne da će Šin Mekleod, koja je do nedavno bila britanska ambasadorka pri OEBS u Beču na leto preuzeti dužnost ambasadora u Srbiji.

Direktor Color Media Comunications Robert Čoban primetio je da je Beč ponovo postao kulturni, privredni i diplomatski centar Evrope, te naveo da će svakog 5. u mesecu čitaoci ovog magazina, koji će izlaziti na nemačkom jeziku, imati priliku da se upoznaju s najnovijim dešavanjima iz diplomatskih i poslovnih krugova Beča, ali i sa novostima sa austrijske političke i kulturne scene.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.