U trendu

Vučić: Koridori će biti gotovi bez obzira na probleme sa jednom stranom firmom

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će se Vlada postarati da koridori budu završeni uprkos problemima sa jednom stranom kompanijom koja radi na manjem delu „istočnog kraka“.

„Biće završeno uprkos problemima sa jednom stranom kompanijom koja radi jedan deo na istočnom kraku, kao što imamo probleme s našim kompanijama koje rade na deonici Levosoje-Srpska Kuća“, rekao je Vučić novinarima u Indjiji.

Na pitanje da li će Koridor 10 biti završen, Vučić je prvobitno odgovorio: „Interesantno mi je kako to ide i da se u dobrom smeru Srbija menja. Nekada niste ranije pitali, zato što se znalo da nikada ništa neće da bude završeno“.

Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je ranije danas da će koridori biti završeni, da ne postoji deonica na Koridoru za koju Ministarstvo ne pravi poseban izveštaj, da je na skoro svim deonicama bilo nekih problema.

Bivši ministar Velimir Ilić je krajem prošle nedelje pokazao izveštaj ministarstva, u kojem se navodi da je posebna radna grupa, formirana na zahtev ministarke Mihajlović, uočila mnoge nepravilnosti i nedostatke u izgradnji tog dela autoputa.

Mihajlović je danas kazala da je Ilić došao do radne verzije izveštaja i da je tražila da Tužilaštvo utvrdi ko je Iliću dao taj dokument.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar