U trendu

AMS: Saobraćaj umerenog intenziteta, putevi prohodni, gužve na granici

Saobraćaj u Srbiji je večeras umerenog intenziteta na autoputevima i glavnim putnim pravcima, a veći broj vozila i nešto usporenija vožnja beleže se na obilaznici oko Beograda, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Kako se navodi, vremenske prilike tokom večeri su povoljne po vozače, vidljivost je dobra, kolovozi su suvi, a time su se i stvorili uslovi za dobru prohodnost puteva.

Više opreznosti će biti potrebno i na onim deonicama puta gde se u toku izvode radovi, a posebnu pažnju treba obratiti na bezbednosti putara i radnika, ukazuje AMS.

AMS: Više sati čekanja za teretna vozila na granici

Na nekim graničnim prelazima teretna vozila čekaju po više sati, najviše na onima prema Hrvatskoj, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije.

Kako se navodi, prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, zadržavanja teretnih vozila na graničnom prelazu Batrovci je 10 sati, a na prelazu Šid – sedam sati.

Na prelazima Horgoš i Kelebija, prema Mađarskoj, zadržavanja su 300, odnosno 180 minuta, dok je na prelazu Sremska Rača zadržavanje 120 minuta.

Istovremeno, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta, saopštio je AMS.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar