U trendu

Bankrot zbog seksa: Učiteljica seksualno koristila učenika, plaća basnoslovnu odštetu

Kevin Eng (16), učenik iuz Bruklina, kojeg je zavela, a potom i seksualno iskoristila udata učiteljica dobio je 750.000 dolara odštete za emocionalni bol presudom suda.

Istetovirana učiteljica Erin Sajar sa učenikom je imala seks bar tri puta u učionici, dok su njegovi drugovi iz razreda bili u susednoj prostoji, u teretani, rekli su istražitelji. Par je imao odnos još bar pet puta u njenom automobilu.

Učiteljica je uhapšena nakon što je Kevinova ljubomorna devojka pronašla eksplicitnu prepisku i fotografije na Fejbuku. Za istražitelje dokaz je bio to što je učenik detaljno i tačno opisao tetovaže na intimnim delovima njenog tela. Jedna od njih je tetovaža sirene na butinama.

Učiteljica je sa svojim učenikom bila u vezi 2011. godine, kada je slučaj i otkriven. Prvobitno je optužena za silovanje i seksualno zlostavljanje, a dve godine kasnije, nakon priznanja krivice, dobila je uslovnu kaznu na deset godina i oduzeta joj je i dozvola da predaje u školi. Prevareni muž Džimi Letrop podneo je zahtev za razvod početkom iste godine.

Kevinova mama kasnije je tužio Sajarovu i grad, pozivajući se na emocionalnu patnju svog sina, preneo je „Njujork Post“. Prošle godine izgubila je deset miliona dolara vrednu tužbu protiv školskih zvaničnika, ali advokat njenog sina nastavio je da sudski goni Sajarovukoja se nije pojavljivala na sudu, zbog čega je presuda o odšteti doneta bez njenog prisustva, prenosi Blic pisanje stranih medija.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.