U trendu

Bela kuća u strahu: Prva žena Donalda Trampa ulazi u kuću Velikog brata?

Ivana Tramp, prva žena američkog predsednika Donalda Trampa, mogla bi da uđe u kuću VIP Velikog brata, a suška se da joj šefovi tog rijaliti šoua nude vrtoglavih dva miliona dolara za pojavljivanje u emisiji, piše britanski „Miror“.

Ivana Tramp, koja je bila udata za Donalda od 1977. do 1992. godine, pojavila se 2010. godine u Velikom bratu sa drugim poznatim ličnostima.

Producenti tog šoua silno žele da vrate Ivanu na male ekrane zbog odnosa sa „najmoćnijim čovekom na svetu“, nadajući se da će otkriti neke tajne iz života svog bivšeg supruga.

„Postoji šansa da će Ivana otkriti intimne ili sramotne informacije o Donaldu. Ona ga veoma dobro poznaje, a pošto su razvedeni, malo je verovatno da će se uzdržavati kada je drugi ukućani budu pitali za njega“, smatra izvor „Dejli stara“, koji nije imenovan.

Kako navodi, Bela kuća po prvi put će morati da prati Velikog brata jer ono što bi Ivana Tramp mogla da otkrije, moglo bi da predstavlja ozbiljan problem za njegov sadašnji brak sa Melanijom Tramp.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike