U trendu

Izašla sa Trampom na večeru, a onda je od njega doživela poniženje

Za novog predsednika Donalda Trampa svi znaju da obožava žene i da je u životu izašao sa velikim brojem dama na večere. Međutim jedna večera ostaće njegovoj tadašnjoj partnerki u groznom sećanju.

Izvesna Lusi Klejbanov upoznala je Trampa preko zajedničkih prijatelja u jednom baru. Kaže da je tada imala 23 godine, dok je Donald bio nešto stariji.

„Tražio mi je broj telefona, nazvao me sledeći dan i pozvao na sastanak. Došao je po mene u belom Kadilak kabrioletu. Kada sam izašla iz stana, videla sam da je bio naslonjen na auto i samo mi je dobacio: ‘Uskoči’. Nikada pre niko po mene nije došao automobilom jer sam živela u Njujorku i tamo sam se vozila kolima samo kad sam išla na aerodrom. Izgledao je dobro, iako nije bio zgodan. Nije bio pričlji, ali nisam ni ja. Nije mi delovao previše pametno“, ispričala je Lusi Klejbanov za list i portal Salon.

Potom je u priči „prešla na stvar“.

„Nakon večere smo tražili račun ali restoran nije primao kartice pa Donald nije mogao da plati. Razumela sam ga, bio je šokiran i bilo mu je neprijatno. Rekla sam mu da je sve u redu i da ćemo ako treba prati sudove i tako platiti za večeru. Bio je totalno zbunjen. Rekla sam mu: ‘Smiri se, imam novac kod sebe’. Nikada mi nije vratio novac za večeru, a želeo je da je plati. Nije se ni potrudio. Sada je u Beloj kući, volela bih nazad svoj novac, sa kamatama“, rekla je Lusi Klejbanov.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.