Jeziv snimak: Policajac puca u ženu koja viče „Trudna sam“ (video)

Jedna žena ubijena je tokom prepirke s policajcem u američkom gradu Bejtaun, u Teksasu, pošto se, kako tvrdi policija, opirala hapšenju i uzela elektrošoker policajca.

Incident se dogodio u gradu Bejtaunu u Teksasu.

Na društvenim medijima pojavio se snimak tog inicidenta, na kojem se čuje kako žena više puta uzvikuje „trudna sam“, pre nego što policajac pucao u nju, navodi TV stanica Si-Bi-Es.

Naime, policajac je prema ženi ispalio nekoliko hitaca, od kojih je jedan bio smrtonosan. Nakon što je video objavljen na internetu, oglasila se i lokalna policija.

Policija je saopštila da je policajac juče patrolirao stambenim kompleksom, kada je prepoznao ženu koja tamo živi, a za kojom su ranije izdati nalozi za hapšenje.

Kada je policajac pokušao da uhapsi ženu (45), ona se opirala, rekao je policijski poručnik iz Bejtauna Stiv Doris, a prenosi En-Bi-Si njuz.

On je dodao da je policajac bio primoran da upotrebi elekstrošoker na ženi, ali ga je ona zgrabila i upotrebila na policajcu.

Doris je rekao da su njene akcije primorale policajca da izvuče službeno oružje i ispali više hitaca na osumnjičenu od kojih ju je, kako je naveo, bar jedan pogodio.

Policajac je pokušao da pomogne ženi, ali je ona proglašena mrtvom na licu mesta, tvrdi Doris.

Iako u policiji opravdavaju njegov postupak, mnogi smatraju kako je reakcija policajca bila nepotrebna te da policajac treba biti kažnjen zbog onoga što je učinio.

(Tanjug)

4 komentara
 1. Bane

  Ne znaš mili ti ništa ni o Americi, ni o zakonu, ni o sreći……ovo je čista prekomerna sila, ako je uopšte sve ovako bilo.

 2. AA ( americki alah)

  americka klasika, pandur je dobar decko ( belac) i s pravom puca u zlu curu ( afroamerikanka) koja izmedju ostalog sedi na zemlji. Prava opasnost za spremnog americkog pandura. Deja Vu, tu zvaku smo vec videli kad su istrebili indijance

 3. milovan

  Pa dali bi to onda znacilo da onaj tko je trudan moze raditi svasta i nitko mu nista nemoze.?? E dok tako nebude u Srbiji nema nam srece.Nemoze nitko uci na privatni posed,brati njegov kukuruz,brati jabuke i reci ja pogresio. Pucaj odmah.Samo zbog takvog zakona volim Ameriku.Tu ih podrzavam. A inace u nicemu drugom.

  1. Anonimni

   Pa baš zbog branja kukuruza ne bi trebalo ubiti čoveka!? Valjda postoji sud. A nama „nema sreće“ jer nam pamet odavno nije prijatelj…

Napišite komentar