U trendu

Jezivo: Monstrum Jozef Fricl ima još tajni, otkrivena nova tamnica u kafani!

Devet godina nakon otkrića jezivog „slučaja Fricl“ u gradiću Amsteten Austriji, tamošnji mediji objavili su vest koja sugeriše da je držanje ćerke u zarobljeništvu iza osam vrata i neprestano silovanje samo deo priče, prenose austrijski mediji

Pod naslovom „Otkrivena nova Fritzlova tamnica?“ portal dnevnih novina „Osterreich“ piše da su zidari sasvim slučajno pronašli skrivenu prostoriju u ugostiteljskom objektu koji su Josef Fritzl i njegova supruga Rosemarie godinama vodili u malom turističkom mestu Unterach am Mondsee.

Kriminalističkim istražiteljima nije palo na kraj pameti da istraže i ovu nekretninu. Ali, kad su je se nedavno prihvatili građevinski radnici, prvo su za jedan zid shvatili da je lažan, a potom da se iza njega nalazi nekakvo predvorje u kome se nalaze stepenice. Stepenice dalje vode, kako opisuje list, „u ništa“, zato što se na mestu gde se spuštaju nalazi prvo zid od staklenih blokova, a odmah iza njega još jedan zid. A niti to nije sve.

„U kući se posvuda nalaze šupljine“, kazao je za Österreich današnji stanar u kući Helmut L.

Premeravanje i ispitivanje gostionice s prostorom za kampovanje, sadašnji posednik morao je obaviti zato što se ispostavilo da kuća nikada nije dobila građevinsku dozvolu.

Stvari postaju još i čudnije ako se zna da je u ovoj kući, dok je bila u posedu Fricla, dva puta izbijao požar, kao i to da je u nekom trenutku Fricl na njoj proveo opsežne građevinske adaptacije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.