U trendu

Makron stigao u Belu kuću: Brižit i Melanija u belom

Američki predsednik Donald Tramp i prva dama SAD Melanija, obučena potpuno u belo, sa šeširom iste boje, dočekali su danas u Beloj kući predsednika Francuske Emanuela Makrona i njegovu suprugu Brižit, javlja „Si-En-En“.

Američka televizija, koja uživo na sajtu prati Makronovu posetu Trampovoj predsedničkoj rezidenciji, naglašava da je i Makronova supruga odabrala belu odevnu kombinaciju.

Navodi se da je ovo prva državna poseta koju Tramp ugošćava u Beloj kući i da su pored predsednika i prve dame Makronove dočekali i potpredsednik SAD Majk Pens i šef Trampovog kabineta Džon Keli, čime su po oceni „Si-En-Ena“ scenu ispred Bele kuće učinili grandioznom.

Za Makrona je dočekan svečani doček uz 500 pripadnika vojske SAD, a nakon intoniranja himni obe zemlje on je sa Trampom prošao pored počasnog stroja.

Večras Tramp za Makronove organizuje večeru u Beloj kući, prvu svečanu večeru za nekog državnika otkad je došao na vlast, a za meni i sve ostale pojedinosti pobrinula se lično njegova supruga Melanija.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.