U trendu

Frapantno: Ima samo 2 godine, a puši 40 cigareta dnevno?! (video)

DŽAKARTA – Dvoipogodišnji dečak iz Indonezije, Rapi Ananda Pamungkas, zavisan je od nikotina, a ono što je najviše zaprepastilo mnoge jeste činjenica da mu cigarete kupuje majka.

Dečak je pre dva meseca poceo da skuplja opuške ispred ulične tezge njegove majke i u roku od nekoliko dana stvorio je zavisnost, te je stalno tražio od kupaca da mu daju cigarete.

Kako je ispričala njegova majka Marjati, Rapi je uskoro počeo da postaje agresivan kada nije mogao da dobije svoju voljenu „maroko“ cigaretu. Upravo zbog napada besa, ona je počela da mu kupuje dve paklice cigareta svakog dana.

„Moje dete je naviklo da puši dok pije kafu i jede kolač. Puši svakog dana, već puna dva meseca. Ako mu ne dam cigarete, on „poludi“. Bez njih ne može da zaspi. Samo urliče i plače. Cigarete su skupe, ali mi moramo da mu kupimo jer on puši po ceo dan“, iskreno je kazala Marjati, prenosi B92.net.

Ni Rapijev otac ne može da mu zabrani da puši. „Ne mogu da mu kažem „ne“. Ja čak ni ne pušim kod kuće, već samo na poslu, ali Rapi voli da pije kafu i puši cigaretu“, kaže otac.

On ipak ističe da treba što pre da posete lekara i da se konsultuju sa njim kako bi što pre dete odvikli od nikotina.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar