U trendu

Muškarac seo pored žene u vozu i uradio nešto užasno, ali će nju stići mnogo teža kazna?

Francuskinja Nataša Bras (37) mogla bi da se nađe u velikim problemima jer je snimala muškarca koji joj se približio u vozu i počeo da masturbira, ne skidajući pogled s nje.

Incident se dogodio tokom vožnje vozom od Poitersa prema Parizu. Ona je uz objavljeni snimak napisala da je muškarac menjao mesta i na kraju seo blizu nje, prenosi Večernji list.

Kazna predviđena za muškarčev bludni čin iznosi 15 hiljada evra, međutim Brasova bi mogla biti kažnjena višestruko, a sve zbog povrede njegove privatnosti. Njoj preti kazna od 45 hiljada evra jer nije od muškarca zatražila i dobila dozvolu za objavljivanje snimka.

Bras, inače potpredsednica grupe MoiAussiAmnesie koja pomaže žrtvama seksualnog napada, rekla je da  je muškarac pratio i do toaleta. Francuski železnički operater SNCF odgovorio joj je na Tviteru gde su joj savetovali da potraži obezbeđenje ili policiju.

Pravdala se i da je snimala muškarca jer je to bio jedini način da se odbrani. Pita se i da li je primereno da ona bude teže kažnjena od počinioca, i dodaje da će u policiji podneti tužbu protiv njega.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.