najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Najmanje 16 povredjenih u tržnom centru u Bangkoku

Najmanje 16 osoba je povredjeno, većinom deca, u jednom tržnom centru u Bangkoku, kada se na njih srušio šator na jednom dogadjaju na otvorenom prostoru, saopštili su zvaničnici.

Uzrok incidenta koji se dogodio u tržnom centru Siam Paragon bio je jak vetar koji je srušio šator, rekao je v.d. šefa policije u Bangkoku Sanit Mahatavorn.

Medju povredjenima je najmanje 12 dece, uzrasta od šest do devet godina, koja su bila na dogadjaju kojem je prisustvovalo desetine ljudi povodom Dana deteta na Tajlandu, kazali su zvaničnici.

Sanit je dodao da će policija podneti krivičnu prijavu protiv vlasnika kompanije koja je postavila šator, koji bi mogao da se suoči s kaznom od tri godine zatvora i 165 dolara (6.000 baht).

Tržni centar Siam Paragon objavio je saopštenje u kojem se, u ime organizaora, “sa žaljenjem izvinjava” zbog incidenta u kojem je povredjeno 16 osoba.

Dodaje se da su organizatori, medju kojima je nekoliko tajlandskih kompanija, poslali povredjene osobe u bolnicu, a da je zadržano samo dvoje.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike