„Nedostajao sam vam?“ Nasmejani Putin osvanuo na zgradi Forin ofisa (video)

Nedugo nakon završetka izbora za predsednika Rusije na fasadi zgrade Ministarstva spoljnih poslova Velike Britanije pojavio se lik nasmejanog Vladimira Putina sa potpisom „Miss me?“.

Akciju je organizovala umetnička grupa „Filozoraptors“. Na ovaj način oni su pozvali vlasti Velike Britanije i druge zapadne države da poštuju izbor ruskih građana tokom glasanja za predsednika koji su održani 18. marta.

(Sputnjik)

3 komentara
  1. Dario

    Svaka čast ovoj umjetničkoj grupi. Konačno da me i od Engleza nešto obraduje !

  2. Kuzma

    U kvadratu 5x5km koji obuhvata Crveni trg kisa nece da pada nikada Devetog maja, jer se tada organizuje vojna parada pobednika protiv nacisticke Nemacke. Za toliko je Rusija mocna. Znaju Rusi ko im je povratio dostojanstvo. Kad zavrsi misiju u Rusiji, mogao bi Putin honorarno da pomogne posrnulim Englezima, da ih ucini bar ljudima ako ih ne moze dozvati pameti

  3. bambi

    Meni nikada nije bilo jasno, zasto rusi organizuju izbore kad se tu uvek znalo ko je pobednik. Rusi su toliko vesti da mogu i vreme da nameste. Naime, da li ste primetili, da kada god je bila vojna parada u Moskvi, kise nikada nije bilo. Prema tome, sa rusima nema sale, brale.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike