U trendu

Novi haos u američkom avionu: „Ponovi to i sravniću te sa zemljom“! (video)

Putnici koji su se godinama unazad žalili na neljubazno osoblje američkih aviokompanija United Airlines i American Airlines napokon mogu da odahnu pošto novi snimci pokazuju da su njihove kritike bile na mestu.

Posle skandala od prošlog meseca na letu San Fransisko-Čikago kada je jedan putnik izvučen iz svog sedišta poput stoke, sada je u glavnoj ulozi bio stjuard kompanije American Airlines na relaciji San Fransisko-Dalas.

Na snimku se vidi uplakana putnica sa detetom u naručju i stjuard koji je mrko gleda i raspravlja se s njom a razlog ozbiljnog sukoba bio je oko kolica.

Stjuard je, prema priči ostalih putnika, nasilno uzeo kolica ženi dok je držala ne jedno već dvoje dece u naručju uz prigovor da s njima ne može u avion.

Stjuard je navodno i udario ženu u leđa kada je počela da se raspravlja s njim, ali ovaj snimak pokazuje tek deo kada je ona već toliko isfrustrirana da može samo da plače.

Revoltiran prethodnom pričom o putniku kojeg su stjuardi izvlačili iz aviona, jedan čovek ustao je sa stolice i poručio stjuardu:

„Ostavi je na miru ili ću te ovde sravniti sa zemljom!“.

American Airlines kompanija navodno je već suspendovala stjuarda zbog nedoličnog ponašanja a u toku je i istraga o događaju.

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.