U trendu

Strava na moskovskom Univerzitetu: Prerezao profesoru vrat, pa se pohvalio slikom na mreži!

Moskovska policija istražuje potencijalno ubistvo, nakon što je 18-godišnji student stručnog koledža navodno nožem ubio svog profesora tokom pauze u predavanjima, stavio fotografije na društvene medije, a zatim prerezao sopstveno grlo.

18yo Moscow student reportedly knifed his teacher

Gepostet von RT am Mittwoch, 1. November 2017

Učenik Andrej Emelianikov i njegov profesor predmeta „Zdravlje i bezbednost“, Sergej Danilov, su bili u svađi, iako je nejasno da li je ubistvo bilo sa predumišljajem ili impulsivno.

Prema jednom izveštaju, Emelianikov je pre dve nedelje preskočio predavanja, a Danilov ga je ispitivao zbog toga. Video snimak, koji bi mogao da služi kao dokaz u istrazi, pronađen je na mobilnom telefonu tinejdžera.

Emelianikove fotografije ga prikazuju kako drži krvavi nož nad telom 44-godišnjeg predavača, kome  krv izlazi iz grla, a tinejdžer ima zadovoljni osmeh na  licu. Bili su postavljeni na njegovu stranicu na ruskoj društvenoj mreži VK, koja je od tada bila blokirana.

Prema listu „Moskovski komsomolets“, drugo telo je pronašao drugi predavač, zajedno sa nožem i motornom testerom, iako ostaje da se utvrdi da li je u pitanju  samoubistvo ili ubistvo.

Danilov je iza sebe ostavio troje dece.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar