U trendu

Tramp gubi živce: Psovke i uvrede se orile Belom kućom (video)

Snimak žestoke svađe u Ovalnom uredu između Stiva Benona i Donalda Trampa objavio je CNN. Iako nije poznato zbog čega se predsednik SAD-a svađao sa savetnikom, navodno je ljut na svoj tim zbog skandala sa ministrom pravosuđa Džefom Sesionsom, koji je optužen da je lagao o kontaktima sa ruskim veleposlanikom u Vašingtonu.

Žučnoj raspravi u Ovalnom uredu prisustvovali su i Ivanka Tramp, Džerad Kušner i Šon Spajser, najuži savetnici predsednika SAD-a. Izvori iz Bele kuće kazali su za CNN kako Tramp savetnike nije štedeo i da su letele psovke, a niko ga do sada nije video toliko uzrujanog.

Navodno mu je zasmetalo i to što je Sesionsova afera zataškavanja sastanaka u Vašingtonu sa Sergejem Kisljakom zasenila i njegov govor u Kongresu, koga smatra velikim napretkom.

Tramp je za vikend otišao na Floridu na svoje imanje, odakle se na Tviteru obrušio na svog prethodnika Baraka Obamu, koga je optužio da ga je prisluškivao dok je bio predsednički kandidat. Na temelju svojih optužbi, Tramp je naredio Kongresu da istraži da li je Obamina administracija prekršila vlasi u predsedničkoj kampanji 2016. godine.

Dejli Mejl ističe kako se Benon i Tramp nakon svađe pri povratku u Vašington nisu zajedno ukrcali u avion u nedelju, već je savetnik otišao na sporedni ulaz.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.