Komunalne informacije

Komunalne informacije za 2. mart

Radovi na vodovodnoj mreži

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Zemun, u utorak 2. marta od 9 do 22 sata, bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama: Prvomajska (od Ševine do Geteove), Geteova, Slaviše Vajnera, Kranjska, Mačvanska, Filipa Kljajića, Branka Plećaša, Bosutska, Drinska, Timočka i Krajiška (od Geteove do Jakšićeve).

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, a potrošači se mole da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web adresi www.bvk.rs.

Asfaltiranje Dobrovoljačke ulice u Zemunu

Radovi na asfaltiranju Dobrovoljačke ulice su u završnoj fazi, saopšteno je iz Opštine Zemun.

Nakon izvedenih građevinskih radova na izgradnji distributivne vodovodne mreže i sekundarne kišne i fekalne kanalizacione mreže, ubrzano se radi na asfaltiranju.

Radovi koji su počeli krajem prošle godine privode se kraju i uskoro se očekuje otvaranje ulice za saobraćaj.

Crnotravska ulica zatvorena za saobraćaj

Tokom izvođenja radova Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda J.P. na izgradnji saobraćajne veze Borska – petlja „Lasta“ – Faza 2,  od 15.februara do 1.maja za saobraćaj će biti zatvorena Crnotravska ulica, saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

Za saobraćaj će biti zatvoren potez od Paunove do Bulevara oslobođenja i desna kolovozna traka u Bulevaru oslobođenja od crkve Sv.Vasilija Ostroškog do benzinske stanice ,,NIS petrol“.

Izmene na linijama javnog prevoza tokom radova na saobraćajnici Borska – petlja „Lasta”

Zbog izvođenja radova na proširenju saobraćajnica u Save Maškovića, Crnotravskoj i Bulevaru oslobođenja doći će do izmene na linijama javnog prevoza u periodu od 15. februara do 1. maja, saopštili su iz Sekretarijata za javni prevoz.

Autobusi na linijama 47 i 48 u oba smera saobraćaće ulicama Bulevar oslobođenja, Baštovanska, Paunova Crnotravska, Bahtijara Vagabzade i dalje redovnim trasama. Vozila na liniji 49 kretaće se u oba smera ulicama Voždovački kružni put, Bebelova, Baštovanska, Paunova, Crnotravska i dalje redovnom trasom.

Autobusi na liniji 50 saobraćaće u oba smera ulicama Voždovački kružni put, Bebelova, Baštovanska, Paunova, Crnotravska, Bahtijara Vagabzade i dalje redovnom trasom.

Vozila na linijama 401 i 402 kretaće se u oba smera ulicama Bulevar oslobođenja, Baštovanska, Paunova i dalje redovnim trasama.
Autobuske linije: 403, 405, 406, 407, 408, 409 i 503 u oba smera ići će od terminusa „Voždovac“, Bebelove, Baštovanske i Paunove, dok će minibus na linijima 406L i 409 saobraćati u oba smera redovnim trasama, navodi se u saopštenju.

Planirana isključenja struje

Informacije o planiranim isključenjima struje možete pročitati na sajtu Elektrodistribucije Beograd.

Tel. broj Informativnog centra EDB-a Ogranci Beograd je 3957-777.