U trendu

Komunalne informacije

Komunalne informacije za 13. novembar

Izmena u javnom saobraćaju na Pančevačkom mostu

Zbog radova na geodetskom snimanju nultog stanja čelične konstrukcije, Pančevački most će biti u potpunosti zatvoren do 24. novembra, od ponoći do 2 sata i od 3 do 5 sati, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Zbog radova na mostu važiće sledeći režim rada linija javnog prevoza:

Linije br. 102, 105L i 110 – svi polasci planirani redovnim redom vožnje ostaju nepromenjeni;

Linija br. 107 – radnim danom svi polasci planirani redovnim redom vožnje ostaju nepromenjeni, dok se vikendom ukida polazak u 4.10 sati sa Omladinskog stadiona;

Linija br. 43 – radnim danima, subotom i nedeljom ukidaju se polasci u 4 i 4.25 sati sa terminusa „Kotež”;

Linija br. 95 – radnim danima, subotom i nedeljom:
Prvi polasci sa terminusa „Borča 3” koji su planirani u 4 i 4.25 sati  saobraćaju sledećom trasom: Borča 3 – Bele Bartoka – Bratstva i jedinstva – Valjevskog odreda – Ivana Milutinovića – Zrenjaninski put – Severna tangenta – Pupinov most – Cara Dušana – Glavna – Avijatičarski trg – Nikolaja Ostrovskog – Aleksandra Dubčeka – Bulevara Mihajla Pupina – Omladinskih brigada – Jurija Gagarina i dalje redovno do terminusa „Novi Beograd /Blok 45/”. Polasci sa terminusa „Novi Beograd / Blok 45/” do 23.15 časova ostvaruju se po redovnom redu vožnje. Nakon 23.15 sati, polasci sa Bloka 45 operativno saobraćaju na skraćenoj trasi do Pančevačkog mosta.

Linija br. 96 – radnim danima ukidaju se polasci u 4.15 i 4.30 sati sa terminusa „Trg republike”, dok se subotom i nedeljom ukidaju polasci u 4.35 časova sa terminusa „Trg republike”; U večernjim satima ukidaju se polasci u 23.55 časova sa terminusa „Trg republike” i u 23.50 časova sa terminusa „Borča 3”.

Linija br. 101 – radnim danima, subotom i nedeljom prvi polazak iz Padinske Skele u 4 sata saobraća preko Pupinovog mosta, Cara Dušana do Keja oslobođenja, odakle se vraća Pupinovim mostom do Padinske Skele. Ukidaju se jutarnji polasci sa terminusa „Omladinski stadion” u 4 i 4.20, kao i u 4.35 sati radnim danima, dok se  vikendom sa ovog terminusa neće ostvarivati polasci u 4 i 4.25 sati. U večernjim satima ukidaju sepolasci iz Padinske Skele u 23.40 časova (23.35 vikendom) i 23.55 časova.

Linija br. 104 – ukidaju se radnim danima polasci u 4 i 4.25, kao i u 4.45 sati sa terminusa „Omladinski stadion”, dok se vikendom ukida polazak u 4 sata sa terminusa „Omladinski stadion”.

Linija br. 105 – ukidaju se radnim danima polasci u 4 i 4.21 i 4.41 sati sa terminusa „Omladinski stadion”, dok se vikendom ukidaju polasci u 4 i 4.40 sati sa terminusa „Omladinski stadion”. U večernjim satima, radnim danima polazak sa terminusa „Omladinski stadion” u ponoć pomera se na 23.55 časova, dok se polazak u ponoć sa terminusa „Ovča /železnička stanica/” ukida. Vikendom se polazak u 23.35 sa terminusa „Ovča /železnička stanica/” pomera na 23.30 časova.

Linija br. 106 – ukidaju se radnim danima polasci u 4 i 4.33 sati sa terminusa „Omladinski stadion”, dok se vikendom ukida polazak u 4.05 sati sa terminusa „Omladinski stadion”. Poslednji polazak autobusa u 23.30 časova – Jabučki rit, ne svraća u Kovilovo u 23.50, već ide pravo na Omladinski stadion kako bi mogao da pređe Pančevački most pre ponoći.

Linija br. 108 – radnim danima, subotom i nedeljom ukida se polazak u 4.10 sati sa terminusa „Omladinski stadion”. U večernjim satima ukida se polazak u ponoć sa terminusa „Reva /Duboka bara/.

Noćna linija broj 101N neće saobraćati.

Radovi u Dimitrija Tucovića i Jenkovoj ulici

Zbog radova na toplovodnoj mreži, režim saobraćaja će biti izmenjen od 8. do 17. novembra u Ulici Dimitrija Tucovića 19–21 (zona raskrsnice sa Jenkovom ulicom), saopštavaju iz Sekretarijata za saobraćaj.

Ulica Dimitrija Tucovića biće prohodna za saobraćaj, s tim što će u smeru ka Cvijićevoj ulici za saobraćaj biti zatvorena jedna, krajnje desna kolovozna traka. Ulica Jenkova biće zatvorena za saobraćaj na delu od Ulice braće Ribnikar do Dimitrija Tucovića.

Radovi u Ulici Miloša Bandića

Sekretarijat za saobraćaj saopštio je da su u toku radovi u Ulici Miloša Bandića. Radove izvodi Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda.

Kako se navodi u saopštenju, ova ulica zatvorena je za saobraćaj do 20. novembra.

Radovi u Baje Pivljanina

Javno komunalno preduzeće „Beograd-put” izvodiće radove u Ulici Baje Pivljanina, zbog čega će biti izmenjen režim saobraćaja do 1. decembra kada je ova saobraćajnica u pitanju, navodi se u saopštenju Sekretarijata za saobraćaj.

Zbog pomenutih radova Ulica Baje Pivljanina, od Ulice Diane Budisavljević do Velisava Vulovića, biće zatvorena za saobraćaj do 1. decembra.

Izmene u saobraćaju zbog radova u Volginoj i Pere Todorovića

Zbog radova u Volginoj ulici, za saobraćaj će biti zatvoren deo ove ulice od Kordunaške do Kragujevačke. Radovi će se izvoditi od 25. oktobra do 15. januara 2019. godine, navodi se u saopštenju Sekretarijata za saobraćaj.

Četvrta faza radova obaviće se od 3. novembra do 2. decembra. U tom periodu vozila neće saobraćati na deonici od Ulice Gruje Miškovića do Steve Todorovića.

Planirana isključenja struje

Informacije o planiranim isključenjima struje možete pročitati na sajtu http://www.epsdistribucija.rs/index.php/planirana-iskljucenja/planirana-bgd
Elektrodistribucije Beograd.

Tel. broj Informativnog centra EDB-a Ogranci Beograd je 3957-777.