Komunalne informacije

Foto: Beta

Komunalne informacije za 21. februar

Radovi na vodovodu na opštinama Vračar i Rakovica

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, u utorak, 21. februara, od 8.30 do 14 sati bez vode će ostati potrošači u Ulici Kornelija Stankovića. Istoga dana na opštini Rakovica od 7.30 do 16 sati umanjeni pritisak i povremene prekide u vodosnabdevanju osetiće potrošači u Ulici patrijarha Dimitrija, saopštavaju iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna, a potrošači se mole da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb-adresi www.bvk.rs.

Produžen rok invalidskih parking karata

Rok važenja invalidske parking karte za 2016. godinu produžen je do 1. aprila 2017, saopštio je Sekretarijat za socijalnu zaštitu. Kako se navodi u saopštenju, odluka je doneta na osnovu Pravilnika o određivanju osoba koje mogu ostvariti pravo na besplatno korišćenje obeleženih parking mesta na javnim opštim parkiralištima na teritoriji grada.

Zatvaranje saobraćaja u dve gradske ulice

Zbog najavljenih radova u Ulici 1. maja u naselju Ovča i Ulici Borivoja Milivojevića, za saobraćaj se privremeno zatvaraju pojedine deonice. Kako je saopštio Sekretarijat za saobraćaj, Javno komunalno „Beograd-put” izvodi radove u Ulici 1. maja u Ovči, pri čemu je do 28. februara zatvoren deo od Beogradske do Lole Ribara.

Tokom radova vozila sa linija javnog prevoza 105 i 105L u oba smera, na delu od raskrsnice Lole Ribara i 1. maja do raskrsnice Lole Ribara i Mihaja Emineskua, saobraćaju Ulicom Lole Ribara.

Saobraćaj u Ulici Borivoja Milivojevića biće obustavljen od 20. februara do 20. maja zbog radova Javnog komunalnog preduzeća „Beogradski vodovod i kanalizacija”, dodaje se u saopštenju.

Planirana isključenja struje

Informacije o planiranim isključenjima struje možete pročitati na sajtu http://www.epsdistribucija.rs/index.php/planirana-iskljucenja/planirana-bgd
Elektrodistribucije Beograd.

Tel. broj Informativnog centra EDB-a Ogranci Beograd je 3957-777.

Ostavite komentar

Ostavite komentar