U trendu

X-men: Dani buduće prošlosti

Žanr: akcija, avantura, naučna fantastika
Trajanje: 132 min.
Premisa: Njegova prošlost. Naša budućnost!

Glavne uloge: Hju Džekmen (Hugh Jackman), Džejms Mekavo (James McAvoy), Majk Fasbender (Michael Fassbender), Dženifer Lorens (Jennifer Lawrence), Hali Beri (Halle Berry), Ijan Mekelen (Ian McKellen), Patrik Stjuart (Patrick Stewart), Nikolas Hoult (Nicholas Hoult), Ana Pakvin (Anna Paquin), Elen Pejdž (Ellen Page), Piter Dinklidž (Peter Dinklage)
Scenario: Sajmon Kinberg (Simon Kinberg), Džejn Goldman (Jane Goldman), Metju Von (Matthew Vaughn)
Režija:Brajan Singer (Bryan Singer)

SINOPSIS

X-men tim bori se za opstanak mutanata, a pomoć pronalazi u prošlosti. Odlaze u prošlost da bi upoznali sebe iz mladosti i na taj način menjaju prošlost kako bi spasli budućnost. Ovo je nastavak filmova „X-men: Prva klasa“ i „X-men: Poslednje uporište“. Uloge ponavljaju dobro poznati glumci iz oba dela.

O FILMU

U filmu „X-men: Dani buduće prošlosti“, ekipa profesora Ksavijera bori se i dalje za opstanak mutanata. Predvođeni Vulverinom, putuju kroz vreme i vraćaju se u prošlost, kako bi pronašli mlađe verzije sebe i ubedili ih da im se pridruže u borbi za isti cilj – opstanak mutanata, ali i ljudi.

Novi nastavak kultne filmske sage „X-men“ okupio je neverovatnu glumačku ekipu: Hju Džekmana, Majkla Fasbendera, Dženifer Lorens, Džejmsa Mekavoja, Hali Beri, Ijana Mekelena i mnoge druge. Dosadašnji „X-men“ filmovi ostvarili su zaradu od preko 500 miliona dolara u svetu.

Oficijelni sajt:

 

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike