U trendu

Moj mali poni (video)

Žanr: animirani, avantura, komedija
Trajanje: 99 min

Glavne uloge:
Emili Blant (Emily Blunt), Kristin Čenovet (Kristin Chenoweth), Liv Šrajber (Liev Schreiber), Taj Digs (Taye Diggs), Zoe Saldana, Michael Pena
Scenario:
Meghan McCarthy, Joe Ballarini, Rita Hsiao, Michael Vogel, Lauren Faust, Bonnie Zacherle
Režija:
Jayson Thiessen

SINOPSIS

Budućnost Ekvestrije je u opasnosti kada Storm King napadne Kanterlot s planom da ponijima ukrade čaroliju. U nikad pre viđenoj avanturi, poniji kreću na nezaboravan put izvan Ekvestrije, preko čarobnih planina i podmorskih svetova, na kojem će upoznati nove prijatelje i sa njima pokušati da spasu svoj dom.

O FILMU

Animirani film „Moj mali poni“ posebna je filmska poslastica namenjena onim najmlađim poštovaocima filmske umetnosti. Popularni serijal „Moj mali poni“ prati avanture i odrastanje šest ponija u njihovom simpatičnom gradiću. Popularna šestorka pokušava da spasi svoj dom i sačuva čaroliju koju poseduje i kreće na put van Ekvestrije. Čekaju ih magične avanture preko čarobnih planina i podmorskih svetova, a upoznaće i nove prijatelje. Film je sinhronizovan na srpski jezik, a za sinhronizaciju na srpski jezik pobrinuli su se Mirjana Aranđelović, Jelena Jovičić, Snežana Jeremić, Aleksandra Širkić, Marko Marković, Boris Milivojević i Boda Ninković. U filmu se specijalno pojavljuje i jedna od najpoznatijih pevačica mlađe generacije Sara Džo.

Oficijelni sajt: My Little Pony: The Movie (2017)

Premijera: 12. oktobar 2017. godine

https://www.youtube.com/watch?v=KY6I56T9j1Q

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar