Anastazija

Anastazija Njukirk (Anastasia Newkirk) rođena je 17. septembra 1973. godine u Los Anđelesu. Odrasla je u Čikagu, ali se kao tinejdžerka sa porodicom preselila u Njujork. Sa 15 godina postala je član dens trupe „Klub 1018“, jedne od najpoznatijih u Njujorku.

Njeni prvi koraci ka slavi bili su u vezi sa plesom i stepovanjem. Kao igračica je veoma često učestvovala u MTV klubu i na snimanju mnogih spotova poznatijih bendova i izvođača. Marta 1999. godine potpisuje ugovor sa jednom izdavačkom kućom u Americi i već sa prvim albumom postiže veliki uspeh. Njen album i najpoznatiji hit, „Not That Kind“, bio je popularniji u Evropi nego u Americi.

Pomenuti hit i „I“m Outta Love“ postali su i klupski hitovi i bili su veoma popularni u diskotekama širom sveta. Tako je Anastazija sa samo jednim albumom postala daleko popularnija od brojnih izvođača sa mnogo bogatijom diskografijom.

Šok za Anastazijine fanove bila je njena izjava da boluje od raka. Ipak, rekla je javno svim obožavaocima da ne brinu i da je ona veliki borac. Trenutno priprema svoj drugi album.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.