U trendu

Besplatan album „Beogradskog sindikata“!

E, ovo ja zovem dobrom vešću. Upravo to i piše na početku zvaničnog saopštenja ovog benda na njihovom oficijelnom sajtu. Dakle, ne dobra, odlična vest. Jer, ne zvoni meni telefon za džabe, i posle toliko godina, refrenom pesme "Ja u životu imam sve". Odavno znam da imam sve što mi je potrebno u životu, ali ovi momci su mi na neki način otvorili oči. Ali, ja sam samo jedan od probuđenih. Mnogo nas je svojim rimama "Beogradski sindikat" prodrmao iz višegodišnjeg ili čak višedecenijskog sna. Zbog toga smo im neizmerno zahvalni.
Da je cela priča zapravo uzajamna govori podatak da se i oni nama zahvaljuju na jedan specifičan način, u vidu dragocenog poklona. Svim "diskretnim herojima". Evo o čemu se radi. Počećemo sa zvaničnim saopštenjem benda:
"Dobra vest. Svesni da živimo u vremenu u kome je čovek zaboravio šta znači biti čovek, osetili smo potrebu da album izdamo na baš ovakav način. Smatramo da ljudi kojima su posvećene ove pesme nisu niti naša publika, niti konsumenti, niti naši sledbenici, niti fanovi, već prijatelji s kojima želimo da podelimo naše ideje. Danas kada je sve na prodaju, kada svi trče za uspehom, kada sve i svako ima svoju cenu, i kada je novac postao jedino merilo vrednosti, mi smo odlučili da ovaj album podelimo sa vama na internetu – besplatno, sa nadom da ćete ovu dobru vest i vi podeliti sa drugima. Želimo da naši stihovi budu podrška na putu da SVIZAJEDNO postanemo bolji ljudi. Ovaj album je posvećen diskretnim herojima, svima koji vode svakodnevne bitke, koji se ne predaju bez obzira na okolnosti, koji nikada ne stavljaju sebe ispred drugih i koji pre svega i dalje veruju u sutra. Ovaj album je posvećen njima, odnosno vama."
Reći još nešto preko ovoga bilo bi suvišno. Ako se posle čitanja ovog saopštenja niste makar naježili, onda ste i vi upali u kolotečinu, iz koje ovi momci i njima slični pokušavaju da nas SVEZAJEDNO izvade već godinama unazad. Drago mi je da su posle razmišljanja da se okanu muzike ipak shvatili da ima još nas "spasenih", koji veruju u to što oni rade. Iskreno i bez rezerve. I hvala im zbog toga.
A sada još samo zvanično – grupa "Beogradski sindikat" ima novi, treći po redu studijski album pod nazivom "Diskretni heroji". Momci su odlučili da ovo ostvarenje podele sa svojim prijateljima potpuno besplatno preko interneta. Sedamnaest novih pesama posvećene su, baš kako oni rekoše, svim "diskretnim herojima". Na vama je samo da ih preuzmete.
Za kraj, siguran sam da će, iako nas je svakim danom sve manje, uvek biti dovoljno onih koji veruju u bolje sutra. BS zauvek!
Koristan link

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.