U trendu

Cenzurisan novi spot Enrikea Iglesijasa

Ova vest će posebno obradovati lepši pol. Svi znamo ko je Enrike Iglesijas (Enrique Iglesias) i koliko ženskih duša uzdiše za njim. Ovaj 34-godišnji zavodnik je u maju posetio Beograd i oduzeo dah mnogima. Iako je u stabilnoj vezi s teniserkom Anom Kurnjikovom već osam godina, još uvek ne razmišlja o braku, jer ne misli da mu je potreban da bi bio srećan. Takođe, u našem prethodnom članku "Enrike Iglesijas još nije spreman za ženidbu" naći ćete izjavu u kojoj kaže da još nije dovoljno zreo da bi postao otac. Može mu se… Usput, ima u našoj arhivi još dosta toga o ovom lepotanu, pa vi pročitajte, ako vas interesuje.
Ono što je ovaj pevač poslednje uradio jeste spot za pesmu "Sad Eyes". Režirao ga je Dejvid Lašapel (David LaChapelle) i više je od provokativnog. Toliko, da je stanica koja je poznata kao tolerantna i širokih shvatanja, popularni MTV, zabranila ovaj spot zbog eksplicitnih scena. Ja sam pokušao da pronađem i pogledam bar jedan njegov deo. Ono što sam pročitao jeste to da ovaj problematičan spot otvoreno nudi scene u kojima pevač uživa u seksu s nepoznatom devojkom koju je pronašao preko vrućeg oglasa na televiziji, pa čak i kadrove u kojima se samozadovoljava. Ne znamo kako je njegova devojka reagovala na sve ovo, ali što je mnogo, mnogo je. A onda sam video spot… Tvrdim da nije ništa toliko strašno da bi bio zabranjen. Dobro, tu je nekoliko slobodnijih scena, ali bože moj. Nije ni prvi ni poslednji put.
Enrike je u dosadašnjoj karijeri zaista postigao dosta. Nakon uspeha na maternjem jeziku, na ulasku u novi milenijum napravio je proboj i na engleskom, potpisavši ugovor s najpoznatijom kućom "Universal Music", vredan čak 48 miliona dolara. Do sada je prodao više od šezdeset miliona albuma širom sveta. Vlasnik je Gremija i latinskog Gremija. Dva puta je stizao do mesta broj jedan na Bilbordovoj listi 100, a rekorder je sa 19 prvih mesta sa hitovima na španskom jeziku na prestižnoj, takođe Bilbordovoj, listi "Hot Latin Tracks".
Ipak, za sve postoji prvi put. Ono što je novo doživeo jeste to da mu je zabranjen spot. Ma, važno je da je njemu bilo lepo dok ga je snimao, a lično mislim da je sama zabrana deo reklamne kampanje. Uostalom, pogledajte i uverite se sami.
Pogledajte spot

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar