U trendu

Dženifer Lopez i dragulji

Kada sam pročitao ovu vest, jednostavno nisam mogao da je preskočim i ne podelim je s vama. Iako smo o Dženifer Lopez (Jennifer Lopez), često pisali u proteklo vreme, znamo da ova zvezda ima dosta obožavalaca i kod nas, pa nije zgoreg da čuju i ovo.
Pre svega, želim da kažem da je Džej Lo, bez sumnje, sjajna pevačica a donekle i glumica. U svetu džet-seta svašta se događa i priča, a vrag će ga znati šta je istina. Često se novinari ili drugi ljudi koriste trikovima i sitnim lažima kako bi povećali tiraž ili napravili sopstvenu promociju. Nisam siguran šta je posredi ovoga puta, ali bez obzira na sve, ova vest je odlična. A šta je istina – ostavljam vama da procenite. Ja ću samo predstaviti podatke koje imam.
O čemu se radi? Nedavno se ova zavodljiva pevačica i majka dvoje dece našla u centru pažnje. Na upravo završenoj modnoj reviji "Andrea Liberman" u Beverli Hilsu bilo je mnogo zaista uglednih gostiju. Svi su dobili na korišćenje, dok traje revija, nakit iz čuvene zlatare Roberta Muavada (Robert Mouawad). I svi su, kako sam vlasnik kaže, nakon toga taj nakit i vratili, osim Dženifer. U pitanju su, kako se navodi, ekskluzivne ogrlice i dijamanti u vrednosti od preko 50.000 dolara.
Izvor blizak gospodinu Muavadu lično izjavio je za "New York Post":
"Primio je poziv od menadžera pevačice. Rečeno mu je da će ona nakit zadržati. Gospodin Muavad je zabrinut, gotovo da i ne spava, i ne zna šta mu je činiti."
S druge strane, menadžer 39-godišnje pevačice, Beni Medina (Benny Medina), potvrdio je da Dženifer zaista neće vratiti dragulje, ali da je to zato što je tako bilo i dogovoreno, i da su stvari čiste.
"Sve je jasno, takva je bila ponuda. Dženifer je bila jedina poznata osoba tamo i ponuđeno joj je da zadrži i nakit i odeću s revije. Ona bi to svakako uradila i bez toga, ali ponuda je bila zaista velikodušna."
Dženifer Lopez nije jedina poznata ličnost koja se na ovaj način sentimentalno vezala za dragulje. Paris Hilton je morala da plati 100.000 dolara za dragulje koje je nosila na dodeli Oskara 2003. a koje joj je neko navodno ukrao iz kola. I prelepa Šeron Stoun nije bila imuna na dijamante. Ona je još 1993. godine odbila da vrati ogrlicu vrednu čak 400.000 dolara, tvrdeći takođe da je to bio poklon.
Videćemo kako će se ova priča s Dženifer završiti, ali više je nego očigledno da ima nešto magično u skupocenom nakitu, što žene prosto opije i veže za sebe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.