U trendu

Enrike Iglesijas objavio dvojezični album

Popularni španski pevač Enrike Iglesijas (Enrique Iglesias) objavio je nedavno svoj novi, deveti po redu studijski album, pod nazivom "Euphoria". Tačan datum izlaska ovog ostarenja je 6. jul, a kuriozitet je da je ono zapravo prvo dvojezično izdanje u dosadašnjoj petnaestogodišnjoj karijeri ovog umetnika. Na albumu koji je Enrike otpevao i na španskom i na engleskom jeziku gostuju mnoga poznata imena, kao što su Ejkon (Akon), Ašer (Usher), Huan Luis Gera (Juan Luis Guerra), Pitbul (Pitbull), zatim zanosna Nikol Šerzinger (Nicole Scherzinger), a tu je i čuveni portorikanski rege duo "Wisin and Yandel".
Novi album najuspešnijeg latino pevača već su blagonaklono prihvatile i publika i kritika, a u prvoj nedelji prodaje probio se na deseto mesto Bilbordove liste 200 sa 27.000 prodatih kopija. Prva dva promotivna singla, koja smo mogli čuti i pre objavljivanja albuma, jesu "Cuando Me Enamoro", koji je urađen s već pomenutom dominikanskom zvezdom Huanom Luisom Gerom, i "I Like It" s reperom Pitbulom. Nakon toga, skinuta su još dva – "Heartbeat" s Nikol Šerzinger i "No Me Digas Que No" sa spomenutim rege duom iz Portorika. Inače, na ovom ostvarenju se nalazi ukupno četrnaest pesama. Enrikeovi saradnici se prosto utrkuju ko će više nahvaliti ovaj album, govoreći da su listom svi uživali u saradnji s njim. Nisam siguran da je i Luis Hamilton zadovoljan saradnjom svoje izabranice, prelepe Nikol, s Enrikeom, s obzirom na to da ovaj važi za jednog od najvećih zavodnika na svetskoj muzičkoj sceni. Ali ko njega pita?
Podsećamo da je Iglesijas pre ovog izdanja ostvario ukupnu prodaju od preko 55 miliona albuma širom sveta. Na ulasku u novi milenijum on je potpisao jedinstveni ugovor sa kućom "Universal Music", vredan čak 48 miliona dolara. Vlasnik je dva hita koja su stigla do mesta broj jedan na Bilbordovoj listi, a kada je u pitanju lista latino singlova, tu je apsolutni rekorder sa čak 21 pesmom na samom vrhu. Siguran sam da su pravi fanovi ovog sjajnog pevača već našli načina da nabave ovaj album, a mi vam još nudimo mogućnost da posetite njegov zvaničan sajt i saznate sve što vas zanima.
Koristan link

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.