U trendu

Izgred na koncertu Kajli Minoug

Čovek, čije ime nije saopšteno, popeo se za vreme koncerta u Eseksu, na scenu na kojoj je pevala Kajli Minoug (Kylie Minogue) i potrčao prema njoj. Obezbeđenje je uspelo smesta da uhvati nasrtljivca i izvede ga sa scene, posle čega je uhapšen, uz tužbu za remećenje javnog reda.

Ovaj incident se dogodio tokom V2001 festivala u Čelmsfordu. Za razliku od većine drugih nastupa na ovom festivalu, ovaj koncert je održan u zatvorenom prostoru – JJB Areni, tako da mnogi obožavaoci Minougove nisu bili u prilici da dođu do ulaznica.

Festival je, inače, generalno prošao u miru, a uz izgred tokom Kajlinog nastupa, zabeležena su još samo tri hapšenja (relativno malo, imajući u vidu da se na događajima poput ovog, uglavnom zbog posedovanja droge, zabeleži i do 300 hapšenja) – jedno zbog pijanstva i neobuzdanog ponašanja, a druga dva zbog posedovanja droge.

Ipak, medicinsko osoblje je imalo pune ruke posla, pošto je oko 300 ljudi, koji su na festival došli kako bi čuli i videli izuzetno bogat program, u okviru kojeg su, pored Kajli, nastupili i Red Hot Chilli Peppers, Texas, Coldplay, The Charlatans i mnoga druga poznata imena, zatražilo njihovu pomoć, uglavnom zbog dehidratacije i iscrpljenosti. Devetoro ih je i hospitalizovano.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar