Kada Cane poziva na fest…(video)

Frontmen benda „Partibejkers“ Zoran Kostić-Cane, poznat po originalnim i često duhovitim izjavama, ostao je dosledan sebi snimivši „plejbojevski“ video poziv za nastup grupe 25. juna na „Arsenal Festu 06“ u Kragujevcu.

„Arsenal Fest u Kragujevcu. Brejkersi su, mislim, 25. juna. Dođite da se malo proveselimo. I sve to…“, počeo je poruku Cane, da bi potom neočekivano dodao: „Neverovatno! Ušao čovek koji liči na Hjua Hefnera?!“

Poziv je sniman na promociji novog albuma „Sirotinjsko carstvo“, koja je održana nedavno u Beogradu, ali nije poznat identitet osobe za koju je Cane pomislio da liči na vlasnika časopisa „Plejboj“, saopštio je „Long play“.

„Arsenal Fest 06“ biće održan 23, 24. i 25. juna u Kragujevcu, a pored „Partibrejkersa“, nastupiće i hor „Viva Vox“, „Bajaga i Instruktori“, britanski alternativci „Skunk Anansie“, holandski didžej David Leše, bubnjar Slobodan Stojanović-Kepa sa bendom mladih snaga „Free Spirits“.

Publiku očekuju Igor Vins i njegov „Drum, Braš & Keys“ orkestar, niški bend „Stereo banana“, alternativci „16 osam 23“, kultni „Obojeni program“, pankeri „Toy Dolls“, zatim „Atheist Rap“, „Ničim izazvan“, Massimo Savić, „Električni orgazam“, „Eyesburn“, „E Play“, „Beogradski sindikat“, „Asian Dub Foundation“ i mnogi drugi.

Komplet ulaznica za sva tri festivalska dana košta 1.900 dinara, a pojedinačna za jedno veče je 1.000 dinara.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.