U trendu

Kanje Vest se ženi?

Red tužnih pa red radosnih vesti. Tako je to na našem sajtu. Tako je i u životu. Posle kiše uvek dođe sunce. Nakon nekih zaista zvučnih razvoda i burnih svađa između najbližih, sledi jedno veselje. Zasad samo u najavi, ali je već sasvim izvesno.
Skandal majstor, ali i jedan od najpopularnijih repera današnjice, Kanje Vest (Kanye Omari West), definitivno je rešio da se skrasi i oženi svojom devojkom Amber Rouz (Amber Rose). Par planira da početkom godine otputuje na Karibe, jer Kanje želi krajnje egzotično i romantično mesto kako bi zaprosio Amber. Navodno, Kanje još uvek nije preboleo iznenadnu smrt svoje majke 2007. godine, usled komplikacija tokom operacije korekcije grudi, i jednostavno, neophodno mu je da ima jaku ženu uz sebe. Celu priču nedavno je za britanske novine "Daily Star" potvrdio i jedan blizak reperov prijatelj.
"On se jako vezao za Amber. Posle smrti njegove majke, potrebno mu je da ima jaku ženu pored sebe".
Par je nedavno imao i jedan jako romantičan odmor u Dominikanskoj Republici, u vili sa čak osam spavaćih soba, gde inače prenoćište košta 2.000 funti. Povodom toga, isti izvor je izjavio:
"Stvar je veoma ozbiljna, u protivnom, verujte, ne bi on trošio taj silni novac na nju".
Vlasniku hita "Gold Digger" očigledno ne smeta problematična prošlost njegove devojke, koja je bila i striptizeta i top model. Uz to, ona je prošle godine priznala je da je biseksualne orijentacije, da je veoma otvorena prema tome i da može da se zaljubi i u ženu i u muškarca. Eto još jedne potvrde da ljubav ne zna za granice. Doduše, ni on sam nije bio baš cvećka. Prati ga gomila skandala, od kojih smo i mi neke propratili u našoj rubrici.
Kanje Vest je do sada objavio četiri studijska albuma. Poslednji za sada – "808s & Heartbreak" iz 2008, oborio je sve rekorde, uz prodaju od 450.000 kopija samo u prvoj nedelji. Bio je to treći po redu album koji je stigao do mesta broj jedan na top-listi u Sjedinjenim Državama. Naravno, ni nagrade ga nisu zaobišle ("Gremi", "American Music Awards", "Brit Awards"…). Dakle, potpuno se ostvario kao muzičar. Ostaje da se ostvari i kao porodičan čovek, a s obzirom na to da je napunio 32 godine, zašto da ne, i kao otac.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.