najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Kažu da je isti Toše Proeski (video)

Andrej Dorić (22) je muzičar iz Novog Sada, a u regiji je poznat kao dvojnik makedonskog legendarnog pevača Toše Proeskog. Andrej se već godinama sa svojim bendom probija na makedonsko tržište.

– U pubertetu su počeli da me upoređuju sa Tošetom, mnogi su mi govorili da izgledam kao on, što mi je uvek laskalo. Kada sam napunio 18 godina, sve češće su me s njim upoređivali na nastupima po klubovima, čak su me pitali i jesmo li u srodstvu – ispričao je Andrej za makedonski Fokus.

Andrej nikada nije upoznao svog idola, a upravo se zbog Proeskog posvetio muzici.

Ugledajući se na njegov rad, humanost i harizmu, pronašao sam svoj put i profesionalno se posvetio muzici. Već sam snimio šest pesama i radim na novom materijalu koji ćemo uskoro promovisati – otkrio je Andrej, koga makedonska publika obožava.

Pre četiri godine snimio je pesmu na makedonskom jeziku ‘Ladna bezobrazna’ sa kojom je nastupao na festivalu Orhidski trubaduri, gde je osvojio treće mesto glasovima žirija i publike.

– Neki pričaju da pokušavam da zamenim Tošeta, ali to je nemoguće. Ja sam Andrej, a Toše je bio jedan jedini i za njega ne postoji zamena. Svako ima svoju sudbinu i svoju zvezdu vodilju – zaključio je mladi pevač, a prenose mediji.

https://www.youtube.com/watch?v=KLSmDBB7E3A

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike