U trendu

Kelis se već razvodi

Bože, kuda ide ovaj svet? Jedva da je prošlo pola meseca otkako smo im poželeli svu sreću u braku, a popularna R&B zvezda Kelis i reper Naz (Nas) se već razvode. Kao razlog za to navode se "nepremostive razlike". Kad ih pre otkriše, sreće ti, kad je do pre 15 dana sve bilo savršeno?
Da zlo bude veće, ostalo je nešto malo više od mesec dana do trenutka kada će se Kelis poroditi. Naz već ima iza sebe jednu neuspešnu vezu i iz nje 15-godišnju ćerku Destini. Sada će, po svoj prilici, imati i sina koji neće živeti uz oba roditelja. Nesigurnoj i rastrzanoj na dve, u ovom slučaju i na tri strane, možemo samo da poželimo toj deci da što manje osete taj nedostatak u svom odrastanju.
Iako je portparol pevačice izjavio da ne može da potvrdi priče o razvodu i zamolio da se ne zadire u njenu privatnost, Kelis je, naravno, već angažovala jednog od najboljih advokata u toj oblasti, Lauru Vozer (Laura Wasser). Kelis ima 29 godina i poznata je najviše po hitu "Milkshake", a dolazila je i u našu zemlju. Naz (pravo ime Nazir Džouns – Nasir Jones) ima 35 godina i važi za jednog od najpoznatijih svetskih rep izvođača, a njegov poslednji neimenovani album nominovan je za Gremi nagradu.
Par se inače upoznao na žurci posle dodele "MTV Video Music Awards" 2002. godine, koju je organizovao Paf Dedi. Venčali su se u Atlanti, u julu godinu dana kasnije. Meni samo nije jasno kako nisu otkrili te nepremostive razlike bar nekoliko meseci ranije, nego još jedno nedužno dete uvlače u svoju pogrešnu priču. Kako sada jadno zvuče nedavne izjave hiphopera da je presrećan i da je majka odlično. I ona je izjavljivala da želi gomilu dece i da se jedino plaši za svoju liniju. Sad će, nažalost, imati mnogo više razloga za strah. Jedini problem koji su tada tobože imali bio je s nedoumicama oko detetovog imena. Mi smo se, eto, malo našalili i poslali svoj predlog, ali sada očigledno nikom nije do šale. Zasad se ne zna cela pozadina ovog događaja i mogući glavni razlog raskida, ali čim budemo saznali, podelićemo to s vama. Nama trenutno jedino ostaje da sa setom pročitamo prethodni članak, koji je, eto, bio pun nade i optimizma.
A počelo je tako naivno…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.