Koncertni spektakl benda „Rammstein“ na velikom platnu

Specijalna projekcija koncertnog filma „Rammstein: Paris“ biće održana 23. marta u bioskopima „Sinepleks“ u Šoping centru „Ušće“ u Beogradu i u „Stop Shop ritejl parku“ u Nišu.

Najpoznatiji nemački bend današnjice, ima jedinstven pristup nastupima od samog koncepta do izvođenja te uhvatiti svaki trenutak u filmu je gotovo nemoguća misija, a reditelj Jonas Okerlund je prvi uspeo da približi atmosferu njihovog nastupa uživo u filmu.

Njegova kreativna produkcija, uz neverovatnu energiju benda na nastupu u Bersiju 2012. godine, podigla je lestvicu umetnosti na jedan novi nivo, ističu iz bioskopa „Sinepleks“.

Nakon 23 godine „Rammstein“ još uvek stoji na vrhu sa najprodavanijim albumima, uz vodeću poziciju na festivalima i drugim događajima širom sveta.

Njihovi koncerti se rasprodaju u rekordnom roku, u korist čega govori podatak da je za koncert u Njujorku na „Medison Skver Gardenu“, 20.000 ulaznica rasprodato za 20 minuta.

Bend i dalje svira u roiginalnom sastavu: Til Lindeman (pevač), Rihard Z. Kruspe (solo gitara), Paul Landers (bas gitara), Oliver Ridel (bas gitara), Kristof Šnajder (bubnjevi) i Kristijan Lorenc (klavijature).

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.