U trendu

Leona Luis odbila ponudu časopisa „Plejboj“

E, to se zove karakter! Koliko nas bi se sada udarilo po čelu uz konstataciju: "Uh, što meni ne ponude isto?!" Ali mi nismo ona…
A ona je Leona Luis (Leona Lewis) glavom i bradom. Ova popularna britanska pevačica odbila je ponudu čuvenog časopisa "Plejboj" – od neverovatnih milion funti – da se skine za naslovnicu. Vodeći ljudi ovog magazina doneli su joj nedavno ugovor, sasvim ubeđeni da će pevačica prihvatiti. Na njihovo iznenađenje, iako je delovalo da je počastvovana, Leona je ponudu bez mnogo razmišljanja odbila. Izvor blizak pevačici izjavio je za britanske novine "Daily Mail":
"Verujte, nema šanse da će se Leona skinuti bez obzira na to kolika je ponuda. Jednostavno, suviše je stidljiva".
Povodom ovog slučaja, portparol pevačice samo se kratko oglasio da nema nikakav komentar na celu priču.
A i zašto bi se razgolitila, pitamo se mi? Luisova je postala poznata široj javnosti nakon trijumfa u trećoj seriji poznatog britanskog šou-programa "The X Factor", 2006. godine. Naredne godine izdaje album "Spirit", koji postaje najbrže prodavani debi album, kao i najbolje prodavani album u 2007. i u Britaniji i u Irskoj. S ovim ostvarenjem Leona je postala prvi muzičar s Ostrva kojem je pošlo za rukom da svojim prvencem dostigne prvo mesto na Bilbordovoj listi 200. Ima i tri nominacije za Gremija, koji joj je nekim čudom izmakao, a do danas prodala je širom sveta šest i po miliona albuma.
Zbog svega toga joj se i može da odbije onih sedam cifara iz ugovora čuvenog "Plejboja". S druge strane, ne bi mogla ni zamisliti bolju reklamu za novi album "Echo", koji je nedavno objavljen, kao i njenu prvu svetsku turneju najavljenu za narednu godinu, od ove. Zato, posebne čestitke na odlučnosti. Ubeđen sam da bi mnoge njene koleginice dale sve samo da se nađu na naslovnici ovog časopisa, verujem da bi čak i platile. Ali, Leona Luis je jedna. I nisu nam potrebne takve fotografije da bismo spoznali njenu lepotu, koja je očigledna. A njen savršeni glas nam je odavno dobro poznat.
Mi nastavljamo da pratimo njen rad, a uskoro će verovatno uslediti priča i o Leoninom novom albumu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar