Mama Kristina sprema novi album

Iako se porodila pre mesec dana, tačnije 12. januara, Kristini Agileri to nije smetalo da se pojavi golog stomaka u javnosti i jasno pokaže koji višak kilograma na sebi. Ova skandal dama punog imena Kristina Marija Agilera (Christina Maria Aguilera) rođena je 18. decembra 1980. godine u Sjedinjenim Državama. Pažnju na sebe skrenula je 1998. godine otpevavši pesmicu za Diznijev film „Mulan“. Svoj prvi album izdala je naredne godine. Naziv – jednostavan i upečatljiv: „Christina Aguilera“. Zahvaljujući hitovima poput „Genie In A Bottle“ i „What A Girl Wants“, uspela je da proda samo u SAD neverovatnih osam miliona primeraka. Godine 2000. izdaje i svoj prvi album na španskom – „Mi Reflejo“. Sledeći, veoma uspešan album pod nazivom „Stript“ objavila je 2002. godine; na njemu su se nalazili hitovi „Dirrty“, „Fighter“, „The Voice Within“, „Beautiful“…
Koliko kvalitetom, pesme su skrenule pažnju na sebe i spotovima. Naime, spot za numeru „Dirrty“ bio je zabranjen u mnogim zemljama sveta, a za pesmu „Beautiful“ je, najblaže rečeno, izazvao skandal zbog ljubavne scene između dva muškarca. Priča o stvarima van muzike se nastavlja pošto se mlada pevačica slikala obnažena za nekoliko veoma čitanih časopisa. Ipak, kulminacija svega toga desila se na dodeli MTV nagrada 2003. godine. Kristina je nastupala zajedno s Madonom i Britni Spirs. Usledio je čuveni Madonin poljubac i s jednom i s drugom koleginicom. Ipak, nešto više pažnje privukao je onaj s Britni i zbog toga je Agilera bila prilično nesrećna i ljuta.
Još jedan nezaobilazan detalj koji se povezuje s ovom pevačicom bilo je njeno čuveno pitanje: „A gde se ove godine održava Kanski festival?“ Šta reći? Potom pravi kraću pauzu u svom javnom životu (ko zna, možda i od sramote), da bi se na velika vrata vratila 2005. godine udajom za svog menadžera Džordana Bratmana (Jordan Bratman), s kojim je, eto, i dobila sina Maksa. Pre toga je posle četiri godine snimila novi album – „Back To Basics“ (2006). Jednu od pesama posvetila je upravo svom mužu – „Ain’t No Other Man“. Te godine je povodom tog albuma odradila više nego uspešnu turneju, na kojoj je samo u Severnoj Americi zaradila više od 34 miliona dolara.
Ovih dana izašao je njen dupli DVD, „Back to Basics: Live and Down Under“. Na prvom disku nalaze se koncerti u „Acer“ areni u Sidneju, održani 24. i 25. jula 2007. Na drugom disku su razni intervjui i dešavanja iza scene. Kristina se upravo i pojavila pred auditorijumom, dajući autograme u „Best Buy“ šopu u Holivudu, promovišući ovo izdanje. Tom prilikom je izjavila da je zapravo šokirana uticajem trudnoće i samog porođaja na nju i da će publika imati priliku vrlo brzo, na novom albumu koji sprema, da vidi novu Kristinu.
Puno sreće novopečenoj mami!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.