U trendu

Masimo Savić 22. decembra u Centru „Sava“

Dešavanja u glavnom gradu, ponovo. Ali nismo se umorili od silnih koncerata ove jeseni. Spremni smo za još dobrog provoda. I biće toga, verujte.
Sledeći u nizu velikih nastupa u našem glavnom gradu je jedan od najoriginalnijih i najupečatljivijih vokala s prostora bivše Jugoslavije. Dame i gospodo, čovek neverovatnih glasovnih mogućnosti, markantni Masimo Savić održaće veliki solistički koncert u utorak, 22. decembra, u Centru "Sava". Možemo reći da je ovo sada već tradicionalni prednovogodišnji koncert. Podsećamo, Masimo je na istom mestu, pred prepunom salom, nastupio pre tačno godinu dana, promovišući poslednji studijski album "Sunce se ponovo rađa". Kako sam kaže, ovoga puta otpevaće pesme koje je zaboravio prošli put, kao što je, na primer, "Samo jedan dan". Ovaj 47-godišnji pevač trenutno prikuplja materijal za svoj novi album, koji će se pojaviti naredne godine, a nije isključeno da ćemo 22. decembra čuti i nešto od toga.
Oni koji prate Savićev rad od početka znaju da je svojevremeno bio pokretač nju vejv pop grupe "Dorian Gray". Bilo je to 1983. godine, a s ovim bendom izdao je dva više nego uspešna albuma – "Sjaj u tami" (1983) i "Za tvoje oči" (1985). Sledi još uspešnija solo karijera, koja, eto, traje još i danas. Poseban akcenat je na dva projekta, "Vještina 1" iz 2004. i "Vještina 2" iz 2006, na kojima je Masimo na sebi svojstven i originalan način obradio neke od jugoslovenskih rok klasika. Inače, on je vlasnik mnoštva hitova popularnih u celom regionu, od kojih pojedini već imaju status antologijskih. Beogradska publika biće u prilici da čuje pesme kao što su "Stranac u noći", "Mi nismo sami", "Indija", "Ljubav", "Samo za tvoje oči", "Boje", "Tu na mojim rukama", "Sjaj u tami" i druge.
Koncert Masima Savića u velikoj dvorani Centra "Sava" počinje u 20.30 a karte koštaju 1.000, 1.200, 1.600 i 1.800 dinara. Možete ih kupiti u Bilet servisu i na blagajni Centra "Sava". Znamo dobro da ovaj sjajni pevač ima dosta fanova u našoj zemlji i sigurni smo da će prostor biti apsolutno popunjen, uostalom, kao i prošle godine. Budite tamo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.