U trendu

„MTV Video Music Awards 09“ – pikanterije

Kao što znate, tema ovog članka je dodela "MTV Video Music Awards". Sledi drugi, mnogo slađi i zanimljiviji deo. Bilo je toliko toga, prosto ne znam odakle da počnem. Lažem, znam!
Događaj koji je gotovo zasenio trijumf zanosne Bijons. Glavni akter je nadobudni i pijani reper Kanje Vest. Vidno naliven konjakom koji je čitavo veče nosio u ruci, izašao je na binu usred govora kantri pevačice Tejlor Svift, dobitnice nagrade za najbolji ženski spot, prekinuo njeno izlaganje, oteo joj mikrofon i izjavio da je Bijons trebalo da trijumfuje u toj kategoriji!
"Jo, Tejlor, drago mi je zbog tebe. Pustiću te da završiš, ali Bijons je imala jedan od najboljih spotova svih vremena", rekao je reper ponašajući se kao da je njen advokat.
Uzgred, Kanje nije dobio nijednu nagradu te večeri. Gledaoci su burno negodovali i izviždali Vesta, kolege su ga napale, a nedužna Tejlor je potresena napustila binu. Strašno! Pitam se samo gde je bilo obezbeđenje u tom trenutku. Šokirana Bijons, koja je dobila glavnu nagradu za numeru "Single Ladies (Put a Ring On It)", pokazala je da je prava zvezda i donekle izvadila situaciju. U trenutku kada je preuzimala svoju nagradu, pozvala je Sviftovu da joj se pridruži i dovrši svoj govor.
"Sećam se kad sam osvojila svoju prvu MTV nagradu s grupom ‘Destiny’s Child’. Bio je to jedan od najuzbudljivijih momenata u mom životu. Želim da Tejlor dođe i doživi svoj trenutak."
Svaka čast divi. Vest se kasnije na svom blogu izvinjavao Sviftovoj, njenoj majci i fanovima, priznajući da je pogrešio i duboko se kajući, ali malo je zakasnio. To što je uradio bilo je jako ružno. Čak je procurela vest da je predsednik Amerike, Barak Obama, lično rekao pre svog intervjua na mreži CNBC da je Kanje Vest kreten. Ni manje ni više.
Veoma upečatljivo je bilo i Madonino obraćanje. Ona je sa suzama u očima odala počast, kako je sama rekla, jednom od najvećih talenata na svetu, Majklu Džeksonu.
"Zahvaljujući njemu verovali smo da možemo da letimo. Prosto nam je ulivao želju za plesom. A mi smo ga napustili. Dozvolili smo da tako divno stvorenje, koje je zapalilo svet, neprimetno ode u zaborav. Živeo kralj!"
Nakon toga usledio je muzički segment posvećen Majklu a prikazan je i dokumentarni film s delovima proba za njegovu povratničku turneju.
Bilo je još skandala. I to onih modnih. Akterke su bile pevačice Pink i Šakira, koje su se crvenim tepihom prošetale u identičnim haljinama. Iako su modni stručnjaci tvrdili da su se obrukale, a prisutni se sve vreme podsmevali, njih dve su delovale veoma smireno. Čak su rado pozirale jedna pored druge. Ipak, samo one znaju kako su se osećale.
Eto, rekosmo mi da je bilo zanimljivo. Na kraju, još samo podsećanje da je dodela evropskih MTV nagrada zakazana za 5. novembar u Berlinu. Naš predstavnik za titulu najboljeg regionalnog izvođača je grupa "Darkwood Dub". Na sajtu MTV Europe Music Awards možete glasati sve do 11. oktobra. Iskoristite priliku.
Srodan članak

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.