najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Najveći hitovi u 2015. uživo u okviru Exit Avanture

Neki od vodećih muzičara dolaze prvi put na ove prostore u okviru predstojeće Exit Avanture sa pesmama koje su prema nedavno objavljenim svetskim listama i zvanično proglašene kao jedne od najslušanijih u protekloj 2015. godini.

Jedna od zvezda Exit festivala, Wiz Khalifa sa pesmom “See You Again” zvanično je proglašen vlasnikom najgledanijeg hip-hop spota u istoriji i jednog od tri najgledanija muzička spota svih vremena.

Khalifa je po slušanosti za 2015. godinu u prvih pet na servisima Shazam i Spotify, uz ovogodišnjih rekordnih 12 nedelja na prvom mestu američke top liste, potukavši čak i Eminema.

Belgijski hitmejker Lost Frequencies, koji će otvoriti ovogodišnji Sea Dance, ima čak dva singla među 10 najslušanijih ove godine na listi servisa Shazam i Spotify, a njegove pesme “Are You with Me” i “Reality” poharale su svetske top liste.

Još jedan apsolutni vladar slušanosti, ne samo ove, već i prethodne godine, je i nemački hitmejker Robin Schulz čiji hitovi “Sun Goes Down” i “Prayer in C” nisu silazili na radijskih lista cele godine, a pesma “Sugar” je i zvanično među 10 najslušanijih u protekloj godini, te u najužem izboru za singl godine na najslušanijim stanicama u Srbiji i regionu.

Društvo na Dance Areni, 9. jula, praviće mu i Feder čiji je hit “Goodbye” ovog leta bio jedan od vodećih na Ibici, a nalazi se na top listama u društvu sa megazvezdama kao što su Ellie Goulding, Ed Sheeran ili Wiz Khalifa.

Još jedan neverovatan uspeh zabeležio je vlasnik MOBO nagrade i zvanično najbolji evropski reper Stormzy, čiji je hit singl “Shut Up” uspeo da pobedi i neprikosnoveni X-Factor na božićnoj top listi u Velikoj Britaniji, ostavivši iza sebe zvezde kao što su Coldplay i One Direction!

Do 14. januara u ponoć ulaznice za Exit festival biće dostupne po promotivnoj ceni od 5.990 dinara, uz poklon ulaznicu za Sea Dance.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike