U trendu

Neobični trio na dobrotvornom koncertu Beastie Boys-a u Njujorku

Frontman sastava U2 Bono (Bono), pevač R.E.M.-a Majkl Stajp (Michael Stipe) i jedna od vodećih ličnosti komercijalne elektronske scene, Moby, nenajavljeno su nastupili na drugom od dva koncerta protiv nasilja koje su Beastie Boys organizovali u Njujorku. Pre nastupa samih Beasties-a, Moby (na akustičnoj gitari!) i Stajp su se pojavili na stejdžu i izveli naslovnu numeru sa albuma “All Tomorrow’s Parties” Velvet Underground-a.

Međutim, prava ludnica je nastala kada se, usred Moby-jeve i Stajpove interpretacije stvari “Helpless” Nila Janga Bono prošetao scenom noseći tablu sa imenom pesme na sebi. Ovaj neobični trio je potom nastavio sa “Knockin’ on Heaven’s Door” Boba Dilana, a onda su, uhvativši se za ruke, napustili scenu.

Naravno, u skladu sa aktuelnom atmosferom u SAD-u, prihodi sa ova dva nastupa biće usmereni u fondove za pomoć ugroženima tragedijom koja se dogodila 11. septembra.

U2 su, inače, trenutno u Americi zbog svojih (rasprodatih) koncerata u njujorškom Madison Square Garden-u i Continental Airlines Arena-i u Istočnom Raterfordu, Nju Džersi. Pojavili su se i u popularnoj emisiji “The Late Show With David Letterman”, gde su izveli “New York” i “Stuck in a Moment You Can’t Get Out Of”.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar