U trendu

Nikol Šerzinger se razgolitila za časopis „FHM“

Nekada smo u našoj rubrici pratili "špansku seriju" koju su nam svojevremeno priredili Rijana i njen tadašnji dečko Kris Braun. Čini se da je na pomolu nova saga. Ovoga puta glavni glumci mogu biti zanosna Nikol Šerzinger (Nicole Scherzinger) i vozač Formule 1, Luis Hamilton (Lewis Hamilton).
Da se podsetimo, u početku je ljubav cvetala i ptičice su cvrkutale. A onda je nekadašnjoj zvezdi "The Pussycat Dolls"-a, koja je već zašla u četvrtu deceniju života, počeo da otkucava biološki sat. Uporno je potencirala brak i osnivanje porodice. Šest godina mlađi šampion kao da se uplašio da će izgubiti svoju slobodu. Uzmicao je, uzmicao i na kraju je raskid bio neminovan. A mi sve pratimo u korak. Dok smo to i objavili, nije prošlo ni mesec dana, pojavila se vest da je par ponovo zajedno. Ajmo, Jovo, nanovo… Romansa ponovo cveta, Luis se dozvao pameti, stalno su zajedno, nasmejani i zaljubljeni. Čak se i venčanice biraju. Nikol se očigledno sasvim opustila. E, sad, nije nam poznato kako je Hamilton reagovao na to njeno "opuštanje", ali da je imalo šta da se vidi, imalo je. Evo o čemu se radi.
Izazovna pevačica nedavno je snimila golišavi editorijal za špansko izdanje poznatog časopisa "FHM". U aprilskom broju može se videti nekoliko zaista sjajnih fotografija, na kojima je Nikol pokazala svu svoju raskoš i lepotu. Dakle, pravi praznik za oči. Ne znam da li i Luis deli moje mišljenje. Ali, nije to sve. Ova lepotica trenutno učestvuje u američkom šou-programu "Ples sa zvezdama". Njen partner je profesionalni plesač Derek Hju (Derek Hough). Mnogi mediji su spekulisali o tome da između njih dvoje postoji mnogo više od profesionalnog odnosa i da su vremenom postali jako bliski. Naravno, Nikol je odmah požurila da sve to demantuje, govoreći da je besna zbog takvih vesti, jer svi navodno znaju kolika je njena ljubav prema dečku. Na popularnom Twitter-u ona je nedavno napisala:
"Krstarim po netu i nađem tu ludu priču. To su gluposti. Derek mi je kao brat. Pa svi znaju koliko volim Luisa i koliko sam mu posvećena".
Gluposti ili ne, tek ovo goreobjavljeno jako je zanimljivo. I za oči i za uši. A Luis i dalje ćuti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar