U trendu

Nove članice grupe „Pussycat Dolls“

Ovih dana u centru pažnje je sport, konkretno Svetsko prvenstvo u fudbalu, pa mi započinjemo priču upravo u tom duhu. Nećemo spominjati "sjajan let" naših orlova i to kako nas svake četiri godine uspešno prevare da je najzad došlo novo vreme, kada im je otadžbina i njihov narod ispred svega. Ma, važi!
Idemo na drugu stranu. U sportu je pravilo da kada ekipi ne ide, kada se pokvari atmosfera, odlazi jedan čovek. Kapiten, trener, predsednik, svejedno. Ovde je slučaj obrnut. Govorimo o popularnoj grupi "Pussycat Dolls", koju predvodi senzacionalna Nikol Šerzinger (Nicole Scherzinger). Ona je u prošlosti često bila u sukobu s ostale četiri članice benda. Podsećamo, to su bile Kimberli Vajat (Kimberly Wyatt), Džesika Suta (Jessica Sutta), Ešli Roberts (Ashley Roberts) i Melodi Tornton (Melody Thornton). Njihova izdavačka kuća je celu stvar vrlo lako rešila tako što je jednostavno odlučila da ih zameni. Dakle, Nikol je dobila nove "mačkice". Možda bismo i mi mogli da primenimo isti princip u reprezentaciji.
Nove članice ovog ženskog sastava su Kerington Pejn (Kherington Payne), Rino Nakasone (Rino Nakasone-Razalan), Vanesa Kari (Vanessa Curry) i Džejmi Li Ruiz (Jamie Lee Ruiz). Sigurni smo da će se one, poučene iskustvom, truditi da se više dopadnu i dodvore neprikosnovenoj Nikol. Premijerni nastup u novoj postavi grupa je imala početkom juna na jednoj privatnoj žurci u Los Anđelesu. Osnivač ovog benda, koreograf Robin Entin (Robin Antin), postavio je na popularnom Tviteru fotografije s premijere. Nije krio oduševljenje, govoreći da je nastup bio perfektan i da su se nove devojke odlično uklopile. Ima ona jedna narodna: svaki Cigo svoga konja hvali…
Inače, neke od novih članica već su u prošlosti osetile ukus slave. Kerington je glumila u nekoliko filmova i televizijskih serija, Rino je bila deo plesne grupe "Harajuku Girls", koje su nastupale zajedno s Gven Stefani (Gwen Stefani), dok je Džejmi Li bila učesnica TV šoua "The Pussycat Dolls Present: Girlicious", koji je organizovao sam Robin Entin, a koji je zapravo bio audicija za članice novog ženskog benda "Girlicious".
Navodi se da će nova postava uskoro ući u studio kako bi snimila novi materijal. Očekuje se da novi album, naslednik ostvarenja "Doll Domination" iz 2008, izađe ove godine, a nakon toga sledi velika promotivna turneja. Poželimo dobrodošlicu novim "mačkicama".

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.