U trendu

Novi album grupe „Meat Loaf“

Nema sumnje da su svi već odavno čuli za popularnu američku rok grupu "Meat Loaf". Zaista specifičan bend koji je na sceni celih trideset godina. Sigurno najpopularnija pesma je "I’d Do Anything for Love (But I Won’t Do That)" s početka devedesetih, koja je stigla do mesta broj jedan u čak 28 zemalja. U Velikoj Britaniji ovaj singl je ostao na vrhu celih sedam nedelja.
Od deset studijskih ostvarenja do sada najveći trag ostavila je trilogija "Bat Out of Hell" iz 1977, "Bat out of Hell II: Back into Hell" iz 1993. i "Bat out of Hell III: The Monster Is Loose" iz 2006. Ova tri albuma prodata su ukupno u neverovatnih 40 miliona kopija širom sveta. Poslednji nabrojani je inače i poslednji ukupno do sada.
Ipak, mnogi i dalje ne znaju da se iza imena ove sjajne grupe zapravo krije samo jedan čovek. To je sjajni 62-godišnji muzičar, ali i glumac Majkl Li Adej (Michael Lee Aday). Pored toga što pravi fenomenalnu muziku, čovek je glumio u više od pedeset filmova. Vlasnik je i jednog Gremija. Ali, nije to bilo sve od njega. Sledi nova radost za fanove.
Novi, jedanaesti po redu studijski album grupe "Meat Loaf", pod nazivom "Hang Cool Teddy Bear" naći će se u prodaji 19. aprila. Standardna verzija sadrži 13 novih pesama plus bonus mp3 numeru "Prize Fight Lover". Deluks izdanje, pored ovog diska, nudi još jedan koji je snimljen uživo. Prvi singl "Los Angeloser" pojaviće se u etru 2. aprila. Sam autor tvrdi da je album prepoznatljiv, ali i upečatljiv.
"Želeo sam nešto veliko i dramatično, želeo sam pravu rok ploču. To jeste zvuk grupe ‘Meat Loaf’, ali u isto vreme i zvuči drugačije. Muzika je svežija, energičnija i nova. Obraća vam se na drugačiji način."
Da to zaista tako i bude pobrinuo se njegov saradnik i producent Rob Kavaljo (Rob Cavallo), koji je sarađivao s takvim imenima kao što su "Green Day", "My Chemical Romance Paramore" i "Fleetwood Mac". Na ovom albumu ima zaista puno gostiju. Između ostalih, tu su i bivši gitarista grupe "Queen", Brajan Mej (Brian May), zatim Stiv Vaj (Steve Vai), prezenterka Američkog idola Kara Diogardi (Kara DioGuardi), kao i holivudska zvezda Džek Blek (Jack Black). Ipak, najveće iznenađenje na albumu predstavlja poznati engleski glumac Hju Lori (Hugh Laurie). Dovoljan pokazatelj da će ovo biti pun pogodak a ujedno i pravi nastavak jedne fenomenalne muzičke karijere.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar