„Orthodox Celts“ 17. marta u Domu omladine

Znam da ovu vest nismo ni morali da objavimo. Znam i to da će svi koji su prošle godine 17. marta bili u Domu sindikata ove godine doći u Dom omladine. Ovo je zapravo poziv onim neodlučnima ili možda nedovoljno upućenima. O čemu se radi?
Jedan od najvećih živih bendova s ovih prostora, "Orthodox Celts", proslaviće tradicionalno, zajedno sa svojim fanovima, i ove godine Dan svetog Patrika. Sve kako valja i treba. Da li su nas nekada izneverili? Odradili tezgu i otišli? Ne, bogami, koliko ja znam. Na njihovim nastupima uvek je bilo fenomenalno. Nezaboravno i neponovljivo. Svaki put je isti osećaj, a uvek dobijemo nešto novo. Tako će biti i ovaj put, budite sigurni u to.
A sad zvanično. Grupa "Orthodox Celts" održaće koncert u utorak, 17. marta, u velikoj dvorani Doma omladine. Početak je zakazan za 21 sat. Karte možete kupiti u Bilet servisu, na svim prodajnim mestima Eventim-a, kao i na samoj blagajni Doma omladine. Ako požurite, dobićete ulaznicu po promotivnoj ceni od 800 dinara, koja važi za prvih 200 karata. Regularna cena je 1.000 dinara.
Bend iza sebe ima pet studijskih albuma, ovim redom – "Orthodox Celts" (1994), "The Celts Strike Again" (1997), "Green Roses" (1999), "A Moment Like The Longest Day" (2002) i "One, Two 5" (2007). Objavili su i album "Musical Parallels", koji su snimili zajedno s grupom "Pachamama", koja svira tradicionalnu bolivijsku muziku. Još od 1993, kada je ova grupa nastala, okupljaju se na ovaj dan da zajedno s fanovima proslave veliki praznik. U početku, masa je bila simbolična, da bi danas ova grupa imala pozamašni broj obožavalaca. Svaki put svi dišu kao jedan, pevaju uglas i igraju od prve do poslednje pesme. To svakako treba doživeti. Zato, ne dozvolite sebi da propustite ovu priliku, a nema sumnje da će se Aca, Ana i ostali potruditi da to veče ne zaboravite. Vidimo se 17. marta.
Pročitajte prethodne članke

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.