Paf Dedi poklonio sinu za rođendan auto vredan 360.000 dolara

15. januara 2010. moj u više navrata stručni konsultant, a ujedno i moj naslednik – Vule, napunio je dve godine. Bila je to luda žurka o kojoj će se još dugo pričati. S obzirom na to da je i moj drugi pomoćnik, a sasvim slučajno i moja ćerka, Vanja, nedavno napunila sedam godina, rešili smo da malo uštedimo i o jednom trošku proslavimo dva rođendana. Nezaboravan provod, muzika, torte i sve što treba. Ali ovoga puta akcenat je na poklonima. Vanja je od roditelja dobila nove čizmice, ali je za ovu priču Vuletov poklon bitniji. Gitaru ne vredi ni da spominjem jer ju je već sutradan skroz polomio. Ali, auto je bio pun pogodak.
Da ne pomislite da sam skrenuo s teme, vraćamo se na glavnu vest. Samo osam dana nakon naše žurke, dogodila se još jedna. Doduše, nešto malo veća i na drugom kraju sveta. Mi nismo išli, jer nismo bili pozvani. A i zašto bi nas zvali kad nismo ni mi njih? Elem, 23. januara u poznatom klubu "M2" u Njujorku i mladi Džastin je proslavljao svoj šesnaesti rođendan. A on nije bilo ko, već ni manje ni više nego sin popularnog repera Paf Dedija. Ja čoveka i dalje zovem tako uprkos činjenici da je on sebe odavno prekrstio samo u Didija. Očigledno da mu to ne smeta, pošto se ne buni.
Mali Džastin je na proslavi imao oko 1.000 gostiju. Lep broj, svaka čast. Među njima je bilo i dosta poznatih lica. Snup Dog (Snoop Dogg), Lil Kim (Lil’ Kim) i bokserski šampion Flojd Mejveder (Floyd Mayweather) samo su neka od njih. Svoj performans na bini imali su i "Trey Songz", Kris Braun (Chris Brown) i Džuelz Santana (Juelz Santana). Sve u svemu, prilično dobro organizovana proslava. Svakako da je mali Džastin to i zaslužio. Kulminacija večeri dogodila se kada je njegov tata dovezao svoj poklon za sina ispred kluba. Bio je to specijalno napravljen sportski auto "Maybach", koji je čak predstavljen i u namenskoj emisiji na MTV-ju "Super Sweet Sixteen". Zaista superslatka godina.
A ja na kraju povlačim paralelu. I Vule i Džastin dobiše za rođendan po auto, blago njima. Samo što naš nije stigao do MTV-ja i nije metalik. A i Džastinov je malo skuplji. Košta celih 360.000 dolara! Mašala. Samo, da vam kažem još nešto. Vuletov auto, kad se povuče unazad, sam odjuri napred. Kad biste samo mogli da mu vidite osmeh u tom trenutku! Ubeđen sam da takvu sreću i zadovoljstvo Džastin nije u mogućnosti da oseti, bez obzira na dostupnost svog blaga ovoga sveta. Još jedan savet za kraj – osmeh na lice, nije sve u novcu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.