U trendu

„Parni valjak“ 24. juna na Tašmajdanu

Bend „Parni valjak“ održaće koncert 24. juna na beogradskom stadionu Tašmajdan.

„Parni valjak“ je započeo obeležavanje 40 godina rada rasprodatim koncertima u Beogradu i tokom cele prošle godine nisu se zaustavili – sve arene, hale i sale širom regiona i Evrope bile su rasprodate.

Tako je proslava uspešne karijere i uspeh akustičnih koncerata prerastao u koncertnu turneju „2u1“, gde će publika čuti dva koncerta u jednom – akustični i električni, uz veoma zahtevnu produkciju svetskih razmera.

Višedecenijsko iskustvo učinilo je da bend svira bolje nego ikada, a na sceni vlada ista ona energija i žar kao na samim počecima njihove muzičke karijere, ističu organizatori koncerta.

Prodaja ulaznica počinje danas, a da bi se odužili svojim dugogodišnjim fanovima za vernost, bend će do 14. aprila organizovati poklon akciju „2u1“, u kojoj će prvih 150 fanova uz kupljenu ulaznicu za fan pit drugu dobiti gratis.

Potrebno je samo da na oficijelnoj „Fejsbuk“ stranici eventa potvrde svoj dolazak, preuzmu sliku, postave je kao svoj „Fejsbuk kaver“ i pokažu na biletarnici DD Ticketsa (Strahinjića Bana 22) od 9 do 17 časova.

Ulaznice za trosatni koncertni spektakl „2u1“ će moći da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima, Gigs Tixa, DD Tickets i u WinWin radnjama.

Cena ulaznica će se, zavisno od datuma kupovine i kategorije, kretati od 1.400 do 2.800 dinara.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.