najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

“Parni valjak” slavi 40 godina karijere u Beogradu

Povodom obeležavanja 40 godina karijere i 20 godina od legendarnog koncerta “Bez struje – Live in ZKM”, grupa “Parni valjak” sprema spektakl u Beogradu, 27. i 28. novembra.

Tog davnog 29. novembra 1975. godine u beogradskoj Hali sportova, “Parni valjak” je održao svoj prvi koncert, a pošto se ove godine navršava i 20 godina od koncerta “Bez struje – Live in ZKM”, bend je odlučio da svojim obožavaocima u Beogradu priredi dva produkcijski potpuno različita nastupa pod zajedničkim nazivom “Oba lica ljubavi”.

Koncert “Bez struje”, “Parni valjak” će održati 27. novembra u Sava centru , a dan kasnije koncert “Elektrika” na mestu gde je sve počelo, u Hali sportova.

Akustična verzija koncerta u Sava centru, kako su najavili organizatori, biće prilika za najiskrenije fanove “Parnog valjka” da u intimnijoj atmosferi uživaju u najvećim hitovima poput “Jesen u meni”, “Godine prolaze”, “Sve još miriše na nju”, “Dođi”, “Ljubavna”, dok je drugi koncert u Hali sportova, namenjen ljubiteljima moćnog zvuka električnih gitara.

“Ovako nešto niko nikada nije uradio i sada već imamo laganu, ali slatku tremu. Ovo će biti jedinstveni koncerti po mnogo čemu, a i zbog toga što smo odlučili da bude samo po jedan koncert, odnosno da ne pravimo reprize kao 2012. godine kada smo imali pet rasprodatih koncerata u Sava centru”, poručili su članovi benda.

Ulaznice za koncerte “Parnog valjka” će uskoro biti u prodaji, a verne fanove čekaju povoljnije cene ulaznica u promotivnom periodu, kao i popusti za paket ulaznica za oba koncerta.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike