„Parni valjak“ sutra u Sava Centru

Povodom obeležavanja 40 godina karijere i 20 godina od legendarnog koncerta „Bez struje – Live in ZKM“, grupa „Parni valjak“ nastupiće sutra u Sava Centru, a dan kasnije u beogradskoj Hali sportova.

Tog davnog 29. novembra 1975. godine u beogradskoj Hali sportova, „Parni valjak“ je održao svoj prvi koncert, a pošto se ove godine navršava i 20 godina od koncerta „Bez struje – Live in ZKM“, bend je odlučio da svojim obožavaocima u Beogradu priredi dva produkcijski potpuno različita nastupa pod zajedničkim nazivom „Oba lica ljubavi“.

Koncert „Bez struje“ sutra u Sava centru je rasprodat, a dan kasnije „Parni valjak“ će održati koncert „Elektrika“ na mestu gde je sve počelo, u Hali sportova.

Akustična verzija koncerta u Sava centru, kako su najavili organizatori, biće prilika za najiskrenije fanove „Parnog valjka“ da u intimnijoj atmosferi uživaju u najvećim hitovima poput „Jesen u meni“, „Godine prolaze“, „Sve još miriše na nju“, „Dođi“, „Ljubavna“, dok je drugi koncert u Hali sportova, namenjen ljubiteljima moćnog zvuka električnih gitara.

Povodom jubileja bend je pokrenuo konkurs „Godine prolaze“ za najvernije obožavaoce i sve one koji žele da se upoznaju sa članovima i pridruže im se iza bine.

Fanove, koji pošalju na social@parnivaljak.com svoju najzanimljiviju memorabiliju sa „Parnim Valjkom“, što stariju to bolju, očekuje bekstejdž i druženje sa bendom kao i mnogi drugi vredni pokloni.

Cene karata se kreću od 1.800 do 2.900 dinara.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.