„Parni valjak“ za Taš priprema spektakl – 2 koncerta u istom danu

Jedan od legendarnih i najpopularnijih bendova Parni Valjak 24. juna će nastupati na stadionu Tašmajdan u Beogradu koji će pretvoriti u mesto najbolje pop-rok zabave u regionu.

Parni Valjak je započeo obeležavanje 40 godina rada rasprodatim koncertima u Beogradu i tokom cele prošle godine nisu se zaustavili – sve arene, hale i sale širom regiona i Evrope bile su rasprodate.

Tako je proslava dugogodišnje uspešne karijere i uspeh akustičnih koncerata prerastao u koncertnu turneju „2 u 1“, gde će publika čuti dva koncerta u jednom – akustični i električni – a koje prati veoma zahtevna produkcija svetskih razmera.

Višedecenijsko iskustvo učinilo je da bend svira bolje nego ikada, a na sceni vlada ista ona energija i žar kao na samim počecima njihove muzičke karijere. I dalje su ludo zaljubljeni u svoju publiku, koja im to vraća na najbolji mogući način.

Ulaznice za trosatni koncertni spektakl mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima, Gigs Tixa, DD Tickets i u WinWin radnjama počev od 12. aprila.

Cena ulaznica će se, zavisno od datuma kupovine i kategorije, kretati od 1.400 do 2.800 dinara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.