U trendu

„Partibrejkersi“ 3. juna u KST-u!

Klub studenata tehnike, mesto moje mladosti. Redovno sam ga posećivao od svoje šesnaeste godine. Nešto kasnije se ispostavilo da će ovaj klub imati istorijski značaj u mom životu. Naime, u bašti ovog zdanja sam pre tačno 15 godina, u junu sada već davne 1995. na koncertu Ramba Amadeusa shvatio da želim da svoje četvoro dece odgajam baš sa njom. Posle tog koncerta smo se i prvi put poljubili, samo, pssst!, nikome ni reč. Danas mogu da kažem da nam dobro ide. Vanja i Vule su već tu, pregovori o novom proširenju su gotovi, a za četvrto joj još nisam rekao. Ima vremena.
Sledi mi novo druženje sa KST-om. Ali ne samo meni. Upravo to želim i da najavim. O ovoj grupi sam već toliko hvalospeva napisao, da stvarno ne znam šta bih sad novo rekao. I da su roditelji, i vaspitači, i predvodnici jedne generacije… Ma ne jedne… Možda su omatorili, ali nisu i usporili. Poruke su ostale iste. Poslušajte danas u miru svoje sobe recimo pesmu "Kreni prema meni". I, šta kažete? I posle toliko godina ista silina kao nekad. Nema prolaznosti, nema zaborava. E, to su "Partibrejkersi"!
3. juna u bašti KST-a nastupiće verovatno najveća domaća rok grupa, neuništivi "Partibrejkersi". Biće to prvi beogradski koncert ove godine, kao i prvi na ovom mestu posle celih deset godina. Dakle, i oni se vraćaju na "mesto zločina". Svaka dalja najava samo će razvodniti ovaj zagarantovani spektakl. Reći ćemo još samo da je cena karata u pretprodaji simboličnih 800 dinara, dok će na dan koncerta biti 1.000.
Inače, Brejkersi su spremili i novi živi album pod nazivom "Krš i lom", koji je zapravo snimak koncerta održanog 21. marta prošle godine u Domu omladine. Sećate se, pisali smo o tome, to je ono kad se od siline krunio malter sa zidova! Album sadrži 14 pesama, a izdavač je "Odličan hrčak". Podsećamo da smo za sada poslednje studijsko ostvarenje – "Sloboda ili ništa", dobili 2007. Od daljih koraka benda, pored beogradskog nastupa, možemo da najavimo i koncerte u Vrnjačkoj Banji (2. juna), zatim u Karlovcu na "Colapis Rock Fest"-u (19. jun) i u Cirihu (26. jun). U julu ekipa obilazi region, gostovaće u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Bosni, a za avgust je već rezervisan "Beer Fest". Sve ovo možete videti na zvaničnom sajtu benda, ali njihovu snagu možete osetiti samo na koncertu. Zato, 3. juna svi u KST.
Više informacija

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.